November 1, 2021

ERRE DUE - Fall in Extravagance Fall/Winter 2022 makeup collection


    Πολύ μου αρέσει ο τρόπος που η ERRE DUE επιλέγει να περιγράφει κάθε νέα της συλλογή μακιγιάζ... πάντα δίνοντας ιδιαΊιτερη έμφαση στη δύναμη και τη μοναδικότητα της γυναικείας φύσης!  Για να καταλάβετε τι εννοώ, απλά δείτε μερικά αποσπάσματα από αυτά που λέει η  εταιρεία για τις πρόσφατες κυκλοφορίες της για την εποχιακή συλλογή Fall in Extravagance - Fall/Winter 2022 makeup collection ...




   Η νέα συλλογή Fall/Winter 2021-22 “Fall in Extravagance” της ERRE DUE είναι ένας ύμνος στη γυναίκα που αφήνεται. Αφήνεται στη maximum θηλυκότητά της. Στην πολυτέλεια χωρίς ενοχές. Στην εξεζητημένη υπερβολή. Γιατί τώρα πια ξέρει πως η ουσία βρίσκεται μέσα της.

   ...μια γυναίκα απενοχοποιημένη και απελευθερωμένη. Ζει το extra-ness της προσωπικότητάς της, ελεύθερη από στυλιστικά “μη” και προσταγές.

    Τώρα είναι η στιγμή για overstyling και overdressing.

    Τίποτα δεν είναι πολύ για τη γυναίκα που τα αξίζει όλα. Για τη γυναίκα που βγήκε πολύ πιο δυνατή από όλες τις προκλήσεις. Έχει φωνή. Πολύ δυνατή φωνή. Και αυτό φαίνεται και στην εμφάνισή της. Είναι loud. Είναι extra. Είναι maximal. Έχει τόση αυτοπεποίθηση που αφήνεται να πέσει στην απόλαυση της υπερβολής.




MAKE-UP COLOR PALETTE 626

Ένας ύμνος για τη γυναίκα που βγήκε πιο δυνατή από όλες τις προκλήσεις και είναι over the top στην εμφάνισή της. Πλούσιες υφές και ζεστά, “γεμάτα” χρώματα, trash glam, χρυσός και μπρούτζος, συνθέτουν την Make-Up Color Palette. Παλέτα με 10 σκιές ματιών σε satin και matte φινίρισμα για εξεζητημένους, mix and match συνδυασμούς, σε δυναμικούς τόνους του καφέ, του πράσινου και του μοβ. Η λεπτή, βελούδινη σύνθεσή της προσφέρει εύκολη εφαρμογή και έντονο, ομοιόμορφο χρώμα με μεγάλη διάρκεια. Η επιτομή του extravagance δε θα μπορούσε παρά να φέρει την υπογραφή της ERRE DUE.






EXTREME CURLING EFFECT MASCARA

Είναι loud. Είναι extra. Είναι maximal. Έχει τόση αυτοπεποίθηση που αφήνεται να πέσει στην απόλαυση της υπερβολής με τη νέα Extreme Curling Effect Mascara. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για εξαιρετική καμπύλη και πανοραμικό εφέ στις βλεφαρίδες. Η πρωτοποριακή της σύνθεση διατηρεί τις βλεφαρίδες απαλές και ελαστικές , εξασφαλίζοντάς τους τέλειο διαχωρισμό. Το καμπυλωτό βουρτσάκι σε συνδυασμό με ένα ειδικό συστατικό που δρα ως “lash-styler”, χαρίζει μοναδικό μήκος και όγκο στις βλεφαρίδες. Γιατί ξέρει πως όταν είμαστε μαζί, δεν πέφτουμε ποτέ.





BLUSH COLOR PALETTE 501

Τίποτα δεν είναι πολύ για τη γυναίκα που τα αξίζει όλα. Δυνατή, υπέροχη, γοητευτική δημιουργεί εξεζητημένους χρωματικούς συνδυασμούς και layering με την Blush Color Palette. Παλέτα ρουζ σε τρεις ελκυστικούς τόνους του ροζ, με satin και matte φινίρισμα. Με πλούσιο χρώμα και λεπτή, βελούδινη υφή που απλώνεται εύκολα και ομοιόμορφα για αποτέλεσμα που εντυπωσιάζει.





EXCLUSIVE NAIL LACQUER 712-714

Τώρα είναι η στιγμή για overstyling και overdressing. Είναι loud. Είναι extra. Είναι maximal με το Exclusive Nail Lacquer από την ERRE DUE. Τρεις εντυπωσιακές αποχρώσεις σε τόνους του γκρι και του κόκκινου συνθέτουν τη νέα συλλογή για το φετινό χειμώνα.







PRO GEL 566-568

Together we rise, με το βερνίκι νυχιών Pro Gel. Τρεις νέες αποχρώσεις σε nude και καφέ τόνους. Με μοναδική σύσταση gel για επαγγελματικό αποτέλεσμα στο σπίτι, χωρίς τη χρήση λάμπας, υπόσχεται πλούσιο χρώμα, λάμψη και διάρκεια έως και 10 ημέρες.





VINYL LIP LACQUER 318-319

Αφήνεται στη maximum θηλυκότητά της. Στην πολυτέλεια χωρίς ενοχές. Στην εξεζητημένη υπερβολή με το Vinyl Lip Lacquer. Απαλό κραγιόν για έντονο χρώμα και λαμπερό αποτέλεσμα στα χείλη. Με ειδική σύνθεση που ενυδατώνει, λειαίνει και γεμίζει τα χείλη χαρίζοντάς τους το πιο extravagant vinyl φινίρισμα.





Σας φιλώ!



Δείτε τώρα και αυτό...

No comments: