June 30, 2020

ERREDUE SS 2020 - Liberated Expressions collection



     Αυστηρές γραμμές, pale αποχρώσεις, πουδρένιες υφές και νότες λάμψης συνθέτουν τη συλλογή “Liberated Expressions” της ERRE DUE... Πάμε να τη δούμε όλη αναλυτικά!








    Τα συντηρητικά πρότυπα συγκρούονται με την απόλυτη θηλυκότητα...  
Make-up Color Palette, (21,00€) μια παλέτα με 10 σκιές ματιών σε γήινους τόνους που συνδυάζονται μοναδικά με αποχρώσεις του ρομαντικού ροζ και του έντονου μπορντώ. 
Έχει λεπτή, βελούδινη υφή και χαρίζει έντονο, ομοιόμορφο χρώμα με μεγάλη διάρκεια.





    Το Perfect Brow Tint Pen 24hrs (11,00€) είναι ένα στυλό για το μακιγιάζ των φρυδιών, εμπνευσμένο από την τεχνική microblading. Η ειδικά σχεδιασμένη άκρη του σε σχήμα χτένας, προσφέρει ακρίβεια στην εφαρμογή, γεμίζει τα κενά και μιμείται την εμφάνιση της αληθινής τρίχας, για φυσικό αποτέλεσμα στα φρύδια. Είναι αδιάβροχο, αντιστέκεται στον ιδρώτα και δε μεταφέρεται, παραμένοντας αναλλοίωτο έως και 24 ώρες. Διατίθεται σε δυο αποχρώσεις.


   Το Glowing Blush (14,00€) δίνει ένα υγιές, φυσικό αποτέλεσμα με ένα hint εκλεπτυσμένης λάμψης. Με απαλή, λεπτή υφή, απλώνεται εύκολα και ομοιόμορφα, έχει μεγάλη διάρκεια και εξαιρετική απόδοση χρώματος. Διατίθεται σε δυο λαμπερές αποχρώσεις.



   Το μολύβι Silky Premium Lip Definer (6,90€) έχει πρωτοποριακή σύνθεση που δεν μουτζουρώνει, δεν ξεθωριάζει και δεν φεύγει από το περίγραμμα των χειλιών χαρίζοντας πλούσιο, γεμάτο χρώμα, ομοιόμορφο αποτέλεσμα και διάρκεια έως και 7 ώρες.



    Το Color Wear Lip Crayon (14,00€) είναι ένα all time classic απαλό κρεμώδες κραγιόν σε πρακτική συσκευασία twist. Είναι εμπλουτισμένο με macadamia nut oil για ενυδατωμένα χείλη, προσφέρει πλούσιο χρώμα με satin matte αποτέλεσμα και διάρκεια έως και 4 ώρες. 
Τρεις νέες αποχρώσεις, από το απαλό ροζ έως το έντονο κερασί υπάρχουν στην συλλογή.



     Το Everlasting Liquid Matte Lipstick (14,75€) είναι ένα υγρό κραγιόν σύγχρονης γενιάς, με καινοτόμα σύνθεση, πλούσιο ματ χρώμα και αποτέλεσμα που παραμένει αναλλοίωτο για πολλές ώρεςς. Με ενυδατικές ιδιότητες, δε στεγνώνει τα χείλη και κάνει την εφαρμογή ευχάριστη, δίνοντας μία νέα προοπτική στα υγρά κραγιόν. 



    Τα αγαπημένα βερνίκια νυχιών Pro Gel (7,50€) σε 3 νέες αποχρώσεις σε τόνους του αθώου ροζ 
και του sexy κόκκινου. 




Σας φιλώ



No comments: