February 25, 2020

Νέα προϊόντα καθαρισμού από την Apivita!



      Για την APIVITA δεν χρειάζεται να σας πω πολλά, όλες τη γνωρίζουμε και την αγαπάμε και κάθε φορά που λανσάρει ένα καινούριο προϊόν, ανυπομονούμε να το δοκιμάσουμε! Είμαι σίγουρη, ότι πολλές από εσάς έχετε ήδη δει στα ράφια των φαρμακείων και των καταστημάτων καλλυντικών τα νέα προϊόντα καθαρισμού που προστέθηκαν πρόσφατα στη συλλογή με τα best sellers της λατρεμένης ελληνικής εταιρείας. Η νέα σειρά καθαριστικών είναι εμπλουτισμένη με έγχυμα από άγριο τριαντάφυλλο, μία σπουδαία καινοτομία που δίνει άλλη διάσταση στην καθημερινή μας περιποίηση!








     Στη σειρά προϊόντων καθαρισμού της Apivita το νερό έχει αντικατασταθεί από το πανίσχυρο anti-pollution έγχυμα από άγριο τριαντάφυλλο. Οι καρποί της άγριας τριανταφυλλιάς, είναι πλούσια πηγή βιταμίνης C, μαλικού οξέος, ανθοκυανινών, φλαβονοειδών, σακχάρων και πολλών άλλων δραστικών συστατικών. Ποσοστό αυτών των πανίσχυρων αντιοξειδωτικών συστατικών, περνούν στο έγχυμα και ενισχύουν διπλά την αποτελεσματικότητα των τελικών προϊόντων, προσδίδοντάς τους extra δράση και προστασία έναντι των επιβλαβών περιβαλλοντικών παραγόντων (σκόνη, ρύποι, καπνός κτλ, ενώ ταυτόχρονα ενισχύουν και επανορθώνουν τον δερματικό φραγμό. 
   Η ΑPIVITA αντικαθιστά το νερό με βιολογικά εγχύματα που προσδίδουν στα προϊόντα της κυρίως αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Με δεδομένο ότι το νερό στα περισσότερα καλλυντικά προϊόντα αντιστοιχεί σε πάνω από το 70% της σύνθεσης τους, τα προϊόντα της APIVITA είναι από τη βάση τους πλούσια σε αντιοξειδωτικά συστατικά. 

        Πάμε να δούμε αναλυτικά τα τέσσερα νέα καθαριστικά προϊόντα!





Αφρός καθαρισμού με Πρόπολη και έλαιο Λεβάντας
για πρόσωπο & μάτια 300 ml
Κρεμώδης αφρός καθαρισμού που προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία και καθαρίζει αποτελεσματικά πρόσωπο και μάτια χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα. Με αναζωογονητικό φρουτώδες άρωμα και 93% συστατικά φυσικής προέλευσης, που περιλαμβάνουν ελιά, λεβάντα, πρόπολη, σαπωνάρια και πανθενόλη. 
Χρήση  Τοποθετούμε το προϊόν σε καθαρά χέρια και εφαρμόζουμε σε νωπή επιδερμίδα (πρόσωπο, μάτια) κάνοντας κυκλικές ελαφρές κινήσεις μασάζ και ξεπλένουμε με άφθονο νερό.





 
Γαλάκτωμα καθαρισμού 3 σε 1 με Χαμομήλι & Μέλι
για προσωπο & μάτια 300 ml
Απαλό γαλάκτωμα που καθαρίζει αποτελεσματικά, απομακρύνει μακιγιάζ και ρύπους από πρόσωπο και μάτια και τονώνει την επιδερμίδα με διακριτικό άρωμα ίριδας. Με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης, που περιλαμβάνουν ελληνικό θυμαρίσιο μέλι, πρόπολη, αμυγδαλέλαιο,  χαμομήλι, ελαιόλαδο και λεβάντα,
Χρήση Απλώστε με κυκλικές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο, τα μάτια και το λαιμό και στη συνέχεια αφαιρέστε με βαμβάκι.







Μαύρο Gel Καθαρισμού με Πρόπολη & Ενεργό άνθρακα 
για πρόσωπο & μάτια 150 ml
Μαύρο detox gel καθαρισμού με ήπιους καθαριστικούς παράγοντες και ενεργό άνθρακα, που μαγνητίζει μακιγιάζ και ρύπους και καθαρίζει αποτελεσματικά πρόσωπο και μάτια χωρίς να τα ερεθίζει. Με εκλεπτυσμένο άρωμα μελιού, ανθών πορτοκαλιάς και λευκών λουλουδιών, αναζωογονεί και αφήνει την επιδερμίδα φρέσκια, απαλή, απόλυτα καθαρή και άνετη. Περιέχει 97% φυσικά συστατικά, που περιλαμβλανουν πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης και πανθενόλη.
Χρήση Τοποθετούμε το προϊόν σε καθαρά χέρια και εφαρμόζουμε σε νωπή επιδερμίδα (πρόσωπο, μάτια) κάνοντας κυκλικές ελαφρές κινήσεις μασάζ και ξεπλένουμε με άφθονο νερό.






Νερό καθαρισμού micellaire με Τριαντάφυλλο & Μέλι
για πρόσωπο & ματια 300 ml
Απομακρύνει μακιγιάζ και ρύπους από πρόσωπο και μάτια με μια κίνηση, ενώ ταυτόχρονα καταπραΰνει την επιδερμίδα και την αφήνει απαλή και άνετη. Με αναζωογονητικό άρωμα ίριδας , ήπιους καθαριστικούς παράγοντες και 99% συστατικά φυσικής προέλευσης που περιλαμβάνουν καρπούς άγριου τριανταφυλλο και ελληνικό θυμαρίσιο μέλι.  
Χρήση Πιέστε 2 φορές την αντλία εμποτίζοντας ένα βαμβάκι και καθαρίστε απαλά την επιδερμίδα (πρόσωπο, μάτια και λαιμό) κάνοντας κυκλικές ελαφρές κινήσεις μασάζ.


    Όλα τα παραπάνω προϊόντα είναι 
δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένα,
κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος 
και στη σύνθεσή τους δεν περιέχουν:
Parabens, Silicones, Mineral Oils,
Propylene glycol, Butylene glycol, Ethanolamine, 
 Phenoxyethanol, Phthalates, PCM, NM



Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτα?
Πώς σας φάνηκε????
Εγώ λέω να τα δοκιμάσω όλα!!!


Αυτά από εμένα για την ώρα...
Σας φιλώ

No comments: