January 28, 2019

Βαλε το αργανελαιο στην καθημερινοτητα σου!



     Argan oil, το θαυματουργο ελαιο απο το εξωτικο Μαροκο που λατρευουν οι beauty addicts! Η χρηση ελαιων στην κατασκευη καλλυντικων ειναι ιδαιτερα δημοφιλης τα τελευταια χρονια-δικαιως, αφου οι ευεργετικες τους ιδιοτητες ειναι παμπολλες... στο παρελθον (απο την αρχαιοτητα ακομα) τα ελαια αποτελουσαν ειδος πολυτελειας, ηταν διαθεσιμα  μονο στους εχοντες αριστοκρατικη καταγωγη και για να αποκησουν λιγες μονο σταγονες, εδιναν μια περιουσια. Γιατι, λοιπον, σημερα που τα βρισκουμε παντου και σε προσιτες τιμες να μην τα απολαμβανουμε ολες μας? Χαζες ειμαστε? 








    Το αργανελαιο, γνωστον και ως "υγρος χρυσος του Μαροκου", παραγεται απο τον καρπο του δεντρου Argan (δεκαδες κιλα καρπου απαιτουνται για την παραγωγη ενος λιτρου ελαιου!)  και εγινε κυριως γνωστο για τη μεγαλη αποτελεσματικτητα του στην φροντιδα των φθαρμενων μαλλιων. Χαρη ομως σην μεγαλη περιεκτικοτητα του σε λιπαρα οξεα και βιταμινη Ε, μπορει καλλιστα να χρησιμοποιηθει και στην επιδερμιδα προσωπου και σωματος, ακομα και στη λιπαρη, μονο του ή σε συνδυασμο με αλλα ευεργετικα συστατικα, που συμπληρωνουν και ενισχυουν τα οφελη του. Ποια ειναι αυτα? Ενυδατωνει σε βαθος, απαλυνει την οψη ρυτιδων, σημαδιων και ουλων,ανακουφιζει απο την ερυθροτητα και τους ερεισμους, αναπλαθει, αποκαθιστα τη χαμενη λαμψη και υγεια του δερματος και των μαλλιων... τι αλλο θελουμε πια!!!




   Δειτε παρακατω 14 προϊοντα καθημερινης περιποιησης απο την Avon, ολα τους best sellers, ολα με αργανελαιο για εντατικη φροντιδα σε μαλλια, σωμα και προσωπο!





 Advance Techniques Nourishing Hair serum 
Το πιο γνωστο και αγαπημενο σερουμ μαλλιων της Avon, βοηθα στο ισιωμα, τη θρεψη, τη λαμψη και την απαλοτητα των ξηρων, ευθραυστων μαλλιων κανοντας τα εως και 5 φορες πιο δυνατα.





Advance Techniques Moroccan Argan oil shampoo   
Ενα συμπυκνωμενο σαμπουαν που  καθαριζει αποτελεσματικα τα μαλλια αφηνοντας τα απαλα και δυνατα. Η συνθεση του περιεχει μαροκινο αργανελαιο και βιταμινη Ε και θα το βρειτε σε συσκευασιες των 250, 400 και 750 ml.





Argan and Coconut oil moisturising serum
Κυκλοφορησε πριν απο λιγους μηνες και εγνε αμεσως best seller! Αυτο το σουπερ ενυδατικο spray αποκαθιστα αμεσα τη λαμψη στα φθαρμενα μαλλια και ειναι εμπλουτισμενο με προ-βιταμινη Β5 και βιταμινη Ε.








 Planet Spa Treasures of the Desert κρεμα σωματος βαθιας αποκαταστασης
Μια απολαυστικη, πολυτελης κρεμα σωματος με Αργανελαιο, Κανελα, Φασκομηλο και εκχυλισματα μοσχοκαρυδου που βοηθά στην αποκατασταση της υγιους και ομορφης εμφανισης της επιδερμιδας.


 


Skin so Soft Silky Moisture Nourishing Dry oil spray
Προσωπικο μου αγαπημενο, ελαφρυ ελαιο σωματος σε πολυ βολικη συσκευασια με spray, μυριζει υπεροχα,απορροφαται γρηγορα και αφηνει την επιδερμιδα απιστευτα απαλη, λαμπερη και ενυδατωμενη για ωρες. Με αργανελαιο και βιταμινη Ε.





Planet Spa Treasures of the Desert Restoring massage oil
Ενα πλουσιο ελαιο σώωματος με υπεροχη υφη και συνθεση που περιεχει Κανελα, Φασκομηλο, εκχυλιματα Μοσχοκαρυδου και Αργανελαιο που αποκαθιστα την απωλεια ενυδατωσης της επιδερμιδας.





Skin so Soft Silky Moisture creamy body conditoner and cleanser
Κρεμωδες καθαριστικο σωματος και ενυδατικο σε ενα, με αργανελαιο, ιδανικο για κανονικη προς ξηρη επιδερμιδα. Κανει τελειο, πλουσιo αφρο, αφηνει απιστευτη αισθηση και το λατρευω!






Avon Care Regenerating hand cream with argan oil
Μια κρεμα εμπλουτισμενη με αργανελαιο που προσφερει πλουσια, απαλυντικη ενυδατωση στα χερια, τα νυχια και τα επωνυχια. Ιδανικη για πολυ αφυδατωμενη επιδερμιδα-με εσωσε φετος τον χειμωνα!



Planet Spa Treasures of the Desert restoring hand cream
Κρεμα χεριων με πολυ ευχαριστη μυρωδια και ενισχυμενη συνθεση με μαροκινο αργανελαιο που αποκαθιστα την ενυδατωση στα χερια και τα κανει σουπερ απαλα.










Avon True Supreme Lengths mascara
Βραβευμενη μασκαρα με μοναδικη συνθεση με αργανελαιο, ελαι καρυδας και βιταμινη Ε για θρεψη και φροντιδα στις βλεφαριδες. Δινει εντυπωσιακo μηκος, δεν μουτζουρωνει, δεν δημιουργει κομπους, αφαιρειται πανευκολα, ειναι οφθαλμολογικα ελεγμενη και καταλληλη για ευαισθητα ματια και χρηστες φακων επαφης.



 

 
Planet Spa Treasures of the Desert Restoring face cleanser
Καθαριστικο πρoσωπου με κρεμωδη,ενυδατικη  συνθεση και απαλους κοκκους για ελαφρια και αναζωογονητικη απολεπιση.



Avon True Nutraeffects Ageless tri-Phase elixir
Απο την αγαπημενη φυτικη σειρα περιποιησης της Avon, ενα νεο ελιξιριο προσωπου με 3-σε-1 συνθεση πολλαπλων στρωματων που περιεχει θρεπτικο ελαιο, βαση και αντιγηραντικο serum. Το αργανελαιο και το συμπλοκο Youth Antioxidant ενισχυουν τη λαμψη, τη συσφιξη και την νεανικη οψη της επιδερμιδας.






Planet Spa Rhassoul Clay face mask
Καθαριστικη μασκα προσωπο με πηλο και με μαροκινο αργανελαιο που αποκαθιστα τη νεανικη λαμψη τηε επιδερμιδας και την αφηνει απαλη και ενυδατωμενη.





Plane Spa Treasures of the Desert Restoring sheet mask
Εμπνευσμενη απο την κορεατικη κοσμετολογια αυτη η υφασματινη μασκα εμποτισμενη με αργανελαιο βοηθα την επιδερμιδα να νιωθει αναζωογονημενη μετα απο 1 μονο χρηση.










Για ολα τα παραπανω προϊοντα 
 απευθυνθειτε στην αντιπροσωπο της Avon που σας εξηπηρετει 
ή στειλτε το μηνυμα σας στη σελδα Avon Girls στο facebook εδω


Αυτα απο εμενα και για σημερα
Σας φιλω
 





 

No comments: