January 23, 2018

Estée Lauder - Μοναδικά αρώματα από την Aerin!

   Μια νεα τριλογια εκλεπτυσμενων αρωματων για...απαιτητικες μυτες εφθασε μολις απο την Estee Lauder. Η συλλογη Aerin Rose cologne ειναι εμπνευσμενη απο το αγαπημενο λουλουδι της Aerin Lauder, το τριανταφυλλο, το οποιο λατρευει, οπως δηλωνει, οχι μονο για το φινο αρωμα του, αλλα και για τις πολυτιμες καλλυντικες του ιδιοτητες και το μοναδικο του σχημα. Τα τρια αρωματα της συλλογης δημιουργηθηκαν απο τρεις διαφορετικους κηπους, που υποσχοται να δωσουν φρεσκια, ανθισμενη αισθηση στην καθε μας μερα... Αγαπω πολυ τα αρωματα της Estee και ανυπομονω να δοκιμασω αυτες τις τριανταφυλλενιες ευωδιες!







Garden Rose

Eau de Rose Cologne

 200ml   169,00€

 "Υπάρχει κάτι τόσο φυσικό και ελεύθερο στο άρωμα ενός αγγλικού κήπου με τριαντάφυλλα. Το απολαυστικό άρωμα τους, προέρχεται τόσο από τη δύναμή τους όσο και από την ομορφιά τους. Είναι σαν πηγή ενέργειας." - Aerin Lauder
To Garden Rose Eau de Cologne σας μεταφέρει στην εξοχή της Αγγλίας, με το πλούσιο άρωμα από άγρια τριαντάφυλλα. Ζωηρό, πλούσιο, με ελεύθερο πνεύμα.
Αυτό το δροσερό άρωμα τριαντάφυλλων ξεκινάει με φυσικές πράσινες νότες από γεράνι, τυλιγμένο με δροσερό λουλουδάτο άρωμα του Rose Bouton Sauvage. Όπως ανθίζει ένα μπουμπούκι, η καρδιά του αρώματος, ξεδιπλώνεται για να αποκαλύψει το αμύθητο μεγαλείο του White Bulgarian Rose, την πολυτέλεια του Rose Bulgare και την γοητεία του Rose Centifolia . Ολα μαζί, αιχμαλωτίζουν το ακαταμάχητο πνεύμα του αγγλικού κήπου με τριαντάφυλλα, που ανθίζει στον ήλιο, σε συνδυασμό με την απαλή ζεστασία του Σανδαλόξυλου, του Κεχριμπαριού και του απαλού Musk

shop here


Bamboo Rose

Eau de Rose Cologne

200ml   169,00€
 "Στους κήπους της Ασίας, επικρατεί ισορροπία ανάμεσα στη γαλήνη και τον αισθησιασμό. Τα τριαντάφυλλα καλλιεργούνται για να δώσουν το ελκυστικό άρωμά τους και η ήρεμη ατμόσφαιρα είναι σαν στιγμή διαλογισμού για την ομορφιά" — Aerin Lauder
Το Bamboo Rose Eau de Cologne είναι ένας συνδυασμός πράσινου λουλουδάτου αρώματος που φέρνει στο μυαλό την όμορφη επισημότητα και την καλλιτεχνική απλότητα ενός κήπου της Ασίας. Ένα άρωμα που σας ταξιδεύει ακαταμάχητα σαν να ακολουθείτε το μονοπάτι με τα τριαντάφυλλα όλο και πιο βαθιά στον κήπο.
Μια ανανεωτική νότα κορυφής από Sicilian Bergamot και Mandarin Blossom συνδυάζονται εύκολα με παχνιασμένα πράσινα φύλλα για μία αίσθηση διακριτικής, αόρατης θηλυκότητας. Με πλήθος από White Bulgarian Rose, Bulgarian Rose Absolute, Rose Infusion και Rose Centifolia, ενισχύεται με πέταλα από Γιασεμί. Οι τελικές νότες είναι από Ροζ Πιπέρι, Κεχριμπάρι και Musk.

shop here


Linen Rose

Eau de Rose Cologne

200ml   169,00€
 "Λατρεύω τις μεγάλες βόλτες στην παραλία. Τα τριαντάφυλλα στον κήπο μου, στο ανατολικό Hampton, μοιάζει να ανθίζει ανεπιτήδευτα, περιτριγυρισμένος από τη φυσική ομορφιά των αμμόλοφων, του νερού και του ουρανού" — Aerin Lauder
Το Linen Rose Eau de Cologne είναι ένα άρωμα από κεχριμπαρένιο τριαντάφυλλο που προκαλεί την αίσθηση χαράς μίας χαλαρής, ξεκούραστης μέρας στην παραλία με δροσερά, λινά, λευκά, καλοκαιρινά φορέματα και ηλιόλουστα τριαντάφυλλα. Το μοντέρνο, ανεπιτήδευτο και ελεύθερο άρωμά του, αιχμαλωτίζει την αγνή απλότητα ενός τριαντάφυλλου που έχει έρθει σε επαφή με το αλμυρό αεράκι του ωκεανού, δίπλα στη θάλασσα, την άμμο και τον ουρανό.
Με νότες κορυφής από ηλιόλουστα πέταλα από Άνθη Πορτοκαλιάς σε συνδυασμό με φύλλα Λεμονιού δημιουργούν μία ζωηρή αίσθηση φρεσκάδας. Κυλούν μέχρι να ενωθούν με τη ζεστασιά της καρδιάς του αρώματος που είναι το τριαντάφυλλο: White Bulgarian Rose μαζί με εξωτικό Ylang Ylang, αναζωογονητικό νερό Καρύδας, Bulgarian Rose Absolute, Έλαιο Bulgarian Rose και Rose Bouton. Όπως ο ήλιος πάνω από την άμμο και τη θάλασσα, έτσι ξεπροβάλλει και μία χρυσή λάμψη από Βανίλια και Κεχριμπάρι στις νότες κορυφής. Ηλιόλουστο Vetiver προσθέτει την τελική -μοντέρνα- νότα κομψότητας.

shop here




     


                                  

No comments: