December 18, 2016

Pantone Color of the Year 2017-Greenery

     Και το ονομα αυτου... Greenery!
    Η αγωνια ολων αυτων, που παρακολουθουν την εταιρεια χρωματων Pantone και τις νεες τασεις που αυτη δημιουργει, εληξε πριν απο λιγες ημερες, οταν ανακοινωθηκε επισημως το νεο χρωμα της χρονιας, οπως παραδοσιακα γινεται απο την Pantone καθε χρονο την πρωτη εβδομαδα του Δεκεμβριου απο το 1999 μεχρι και σημερα  ... Τα πανεμορφα παστελ Rose Quartz και Serenity, που αποτελεσαν τη βαση καθε εμπνευσης για το ετος 2016, εδωσαν τη θεση τους στο δροσερο και χαρουμενο Greenery, ενα κιτρινοπρασινο με περιπετειωδη και αναζωογονητικη διαθεση!
       Η Leatrice Eisemann, διευθυντρια του Pantone Color Institute, δηλωσε στην συνεντευξη της στους New York Times, οτι η επιλογη της συγκεκριμενης αποχρωσης εγινε ως απαντηση στην ενταση και το στρες που βιωνει ολη η ανθρωποτητα. Το Greenery ενισχυει την αναγκη μας να παρουμε ανασα, να γεμισουμε καθαρο οξυγονο τον οργανισμο και το μυαλο μας και να ανακαλυψουμε ξανα τη στενη μας σχεση με τη φυση και τη χαρα της ζωης!
      Αυτο ειναι λοιπον το νουμερο 1 χρωμα για τη χρονια που μας ερχεται. Χρησιμοποιηστε το κι εσεις οπου σας κανει κεφι-στο χωρο, στο αμκιγιαζ, στα ρουχα, στα αξεσουαρ, θα παιξει παντου!!!
 







No comments: