February 10, 2017

Fruits&Fleurs-φρουτα, λουλουδια, βοτανα και ελαιολαδο... η μαγικη συνταγη της ελληνικης φυσης!

   Ποσο πολυ μου αρεσει να ανακαλυπτω νεες ελληνικες εταιρειες, που αξιοποιουν τα σουπερ συστατικα που βρισκουμε στην ελληνικη φυση και να διαπιστωνω οτι τα προιοντα τους ειναι υπεροχα! Αυτο συνεβη και με την εταιρεια Fruits &Fleurs, για την οποια θα σας μιλησω σημερα...


    H Fruits&Fleurs natural cosmetics εδρευει στην Αθηνα και παραγει προιοντα με βαση το ελληνικο βιολογικο λαδι ελιας. Το τμημα ερευνας και αναπτυξης (R&D) της εταιρειας συνεργαζεται με το πανεπιστημιο Αθηνων  για τη δημιοργια αποτελεσματικων και καινοτομων συνθεσεων με
φυσικα ενεργα συστατικα (αιθερια ελαια, φυτικα ελαια, εκχυλίσματα και εγχύματα από βότανα, φρούτα και λουλούδια της ελληνικής φύσης και όχι μόνο)  και επιπλεον χρησιμοποιει υλικά συσκευασίας που σέβονται το περιβάλλον.



     Τον τελευταιο καιρο χρησιμοποιω καθημερινα δυο προιοντα αυτης της εταιρειας 
και θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας τις εντυπωσεις μου!


Fruits&Fleurs Olive
Body Milk Mountain Herbs 200 ml
Ενα γαλακτωμα σωματος με τσαι του βουνου, φασκομηλο, πρασινο τσαι, δικταμο, ελαιολαδο, αργανελαιο και βουτυρο καριτε. Δρα κατα των ελευθερων ριζων, που προκαλουν προωρη γηρανση της επιδερμιδας, ενυδατωνει σε βαθος και εχει αντισηπτικες και αποσμητικες ιδιοτητες. Η συνθεση του δεν περιεχει parabens, mineral oils, propylenoglycol, ethanolamines και χρωστικες ουσιες.


✨Η γνωμη μου
Ενα ενυδατικο προιον σωματος με λεπτορρευστη, μη λιπαρη υφη, που ειλικρινα δεν το πιστευα ποσο γρηγορα απορροφαται... και ετσι κερδισε το πρωτο like! Η δροσερη μυρωδια του οφειλεται σαφως στο φασκομηλο που περιεχει-δευτερο like, γιατι αυτου του ειδους  τα αρωματα βοτανων μου αρεσουν πολυ. Αν και φαινεται ελαφρυ σαν προιον, ενυδατωνει τελεια το δερμα μου, χωρις να αφηνει αισθηση λιπαροτητας  και το αφηνει πολυ απαλο και ελαστικο με διακριτικο αρωμα. Θετικες εντυπωσεις και απο τη συσκευασια-δεν χρειαζεται να ξεβιδωσω το πωμα, οπως αρχικα νομιζα, αλλα απλως να το γυρισω και το προιον βγαινει απο την τρυπουλα που ανοιγει... Οσο για τα συστατικα του, τι να πω, το ενα καλυτερο απο το αλλο.





Fruits&Fleurs Olive
Creamy Gel Antiseptic face cleanser 170 ml
Τζελ καθαρισμου προσωπου για λιπαρες και μεικτες επιδερμιδες με tea tree, τσαι του βουνου, σαπωναρια, αλοη, αγριοκυπαρισσο, grapefruit και βιολογικο λαδι ελιας. Καταλληλο και για δερματα με προβληματα ακμης, ρυθμιζει τη λιπαροτητα, συσφιγγει τους πορους, δινει ματ οψη και εχει αντιοξειδωτικες και αντισηπτικες ιδιοτητες.  Η συνθεση του δεν περιεχει parabens, mineral oils, propylenoglycol, ethanolamines και χρωστικες ουσιες.

💖Η γνωμη μου
Ενα κρεμωδες τζελ  με ηπια συνθεση και μυρωδια, που καθαριζει σε βαθος, χωρις να ξηραινει καθολου το δερμα, το αντιθετο μαλιστα, το αφηνει πολυ απαλο και δροσερο. Χρειαζεται πολυ μικρη ποσοτητα για ολο το προσωπο και το λαιμο κι ετσι θα μου κρατησει πολυ καιρο ακομα! Εξαιρετικα συστατικα, δεν δημιουργησε κανεναν ερεθισμο στο μεικτο και ευαισθητο δερμα μου-με εχει αφησει πολυ ικανοποημενη.






😀Τι θα λεγατε και για εναν διαγωνισμο?
Δειτε τι δωρακια σας εχω...

FRUITS & FLEURS "OLIVE"

Phytoactive Night Nourishing face cream 50ml 

Phytoactive Anti Wrinkle Repairing 24h face cream 50ml 
 



Λαβετε μερος, για να αποκτησετε
αυτες τις δυο υπεροχες κρεμες περιποιησης,
προσφορα της εταιρειας Fruits&Fleurs,
συνολικης αξιας 46,50 ευρω!!!

Οροι συμμετοχης
1.Καντε like στις σελιδες Pretty Kitty και Fruits&Fleurs στο facebook
2. Καντε share/δημοσια κοινοποιηση τη φωτογραφια του διαγωνισμου 
που θα βρειτε εδω
3. Αφηστε κατω απο τη φωτογραφια ενα σχολιο/comment
καλωντας προαιρετικα με tag τους φιλους σας!


Θελετε εξτρα συμμετοχες?
1. Γινετε μελος αυτου του blog
και αφηστε ενα σχολιο κατω απο αυτη την αναρτηση 
2. Ακολουθηστε με στο twitter
και καντε retweeet τη φωτογραφια του διαγωνισμου 
3. Ακολουηστε με στο google+
και καντε share τη φωτογραφια του διαγωνισμου 
4. Καντε εγγραφη/subscribe στο καναλι μου στο  youtube 



Ο διαγωνισμος θα ληξει στις 28 Φεβρουαριου!
Καλη επιτυχια!
Πολλα φιλια
Κατερινα


No comments: