September 10, 2016

Saryna Key Hair Therapy, τα επαγγελματικα προιοντα μαλλιων με shea butter που λατρευουν οι γυναικες!

      Σιγουρα εχεις ακουσει πολλα για το shea butter, η αλλιως, βουτυρο καριτε και τις πολλαπλες ευεργετικες του ιδιοτητες. Αυτο που ισως δεν γνωριζες, ειναι οτι παραγεται απο τους καρπους του δεντρου Shea Karite, που ευδοκιμει στις τροπικες περιοχες της Αφρικης και οι καρποι του χρειαζονται 50 ολοκληρα χρονια για να ωριμασουν... αξιζει ομως η αναμονη, καθως το μοναδικο βουτυρο καριτε ειναι πλουσιο σε φυσικη κερατινη, βιταμινες Α, E και F, στοιχειωδη λιπαρα οξεα και αμινοξεα, που μπορουν να κανουν θαυματα για το προσωπο, το σωμα και κυριως τα μαλλια σου!

     Ο Mike Sabag, ενθερμος υποστηρικτης των νεων ιδεων στο χωρο της κοσμετολογιας και εμπνευστης και δημιουργος του πασιγνωστου πλεον Moroccan Oil, ηταν ο ανθρωπος που εκλεισε ολα τα πολυτιμα συστατικα του shea butter σε ενα μπουκαλι. Μετα τη γνωριμια του με τη Saryna Commodore, πεπειραμμενη ανθρωπολογο και κορη φαρμακοποιου, δημιουργησαν μαζι την καλλυντικη και φαρμακευτικη σειρα προιoντων για τα μαλλια Saryna Key, το "κλειδι" της Saryna για υγεια και ομορφια!





          Στα ραφια των κομμωτηριων και σε επιλεγμενα διαδικτυακα καταστηματα θα βρεις δυο απο τις συλλογες της σειρας Shea Butter, την Damage Repair και την Volume Lift, καθως και τις αμπουλες Boha Shea 60% Natural keratin. Τα προιοντα Saryna Key διανεμονται στην Ελλαδα απο την εταιρεια Hair Pro, που κατεχει ηγετικη θεση στο χωρο των προιοντων κομμωτικης.




DAMAGE REPAIR
Εξι σουπερ ενυδατικα και επανορθωτικα προιοντα, που επαναφερουν τη ζωντανια στα ξηρα και καμενα απο χημικες επεξεργασιες μαλλια

 
Pure African Shea Butter Μασκα μαλλιων με φυσικη κερατινη και αμινοξεα, η ναυαρχιδα των προιοντων της Saryna Key! Ιδανικη για την πληρη αποκατασταση των φθαρμενων και ταλαιπωρημενων μαλλιων.
Pure African Shea Oil  Το Damage Repair Treatment Oil μπορει να χρησιμοποιηθει σε νωπα η στεγνα μαλλια, χαριζει λαμψη, απαλοτητα  και βαθια ενυδατωση απο τη ριζα ως τις ακρες, χωρις να βαραινει η να λαδωνει την τριχα.
Pure African Shea Shampoo
Pure African Shea Conditioner Με πρωτεινες βαμβακιου και μεταξιου, προβιταμινη Β5, αμινοξεα και βουτυρο καριτε που βελτιωνουν την υφη, αναζωογονουν και επιδιορθωνουν τα μαλλια.
Pure African Shea Oil-Gloss Spray Ενα μοναδικο προιον με ελαφρια φορμουλα, πολυτιμα συστατικα και φιλτρα UV, που χρησιμοποιειται ως θεραπεια σε νωπα η στεγνα μαλλια.
Pure African Shea Cream-Leave In Εφαρμοζεται σε στεγνωμενα με πετσετα μαλλια, για να τα λειανει και να τα προστατεψει απο τις φθορες των βαφων και των κλιματικων αλλαγων και να κανει πανευκολο το φορμαρισμα.




VOLUME  LIFT
Μια σειρα με βουτυρο καριτε και πρωτεινες
για πιο πυκνα και δυνατα μαλλια με ενταση και ογκο.


Pure African Shea Butter Θεραπευτικη μασκα, που χαριζει ογκο και θρεψη στα λεπτα, αδυναμα μαλλια. Περιεχει υψηλη περιεκτικοτητα σε shea butter, καθως και πρωτεινη σιταριου, φυσικη κερατινη και βιταμινες.
Pure African Shea Oil Πρωτοποριακη, ελαφρια  φορμουλα με πρωτεινη σιταριου, που δινει ογκο και λαμψη, ενδυναμωνει και πυκνωνει τα αδυναμα μαλλια. Εφαρμοζεται σε νωπα η στεγνα μαλλια.
Pure African Shea Shampoo
Pure African Shea Conditioner Με βουτυρο καριτε, πρωτεινη σιταριου, αμινοξεα, εκχυλισματα βοτανων και ελαιων, βιταμινες, ιχνοστοιχεια, γλυκερινη  και φιλτρα UV για την απολυτη περιποιηση και προστασια των λεπτων, αδυναμων και ξηρων μαλλιων.
Pure African Shea Oil Gloss Spray Mια συμπληρωματικη θεραπεια με ελαφρια, αλλα αποτελεσματικη φορμουλα για τα λεπτα μαλλια, που ενισχυει τη λαμψη της τριχας, χωρις να επιβαρυνει τον ογκο και την ευθραυστη υφη της. Εφαρμοζεται σε νωπα η στεγνα μαλλια.
Pure African Shea Cream Leave In Με μαλακτικους παραγοντες, αμινοξεα, γλυκερινη και εκχυλισμα μηλου, που προσθετουν ογκο και λαμψη, ενω ενεργοποιουν μια εσωτερικη επανορθωτικη διαδικασια. Εφαρμοζεται σε νωπα η στεγνα μαλλια πριν το φορμαρισμα.
 


Boha Shea 60% Natural Keratin
Αμπουλα εντατικης θεραπειας, που θρεφει και αποκαθιστα τα φθαρμενα και κατεστραμμενα  μαλλια απο τις ριζες ως τις ακρες, με εξαιρετικα υψηλη συγκεντρωση φυσικης κερατινης, αμινοξεων και πρωτεινων. Ανακινειστε καλα πριν τη χρηση-μετα το λουσιμο στεγνωστε τα μαλλια με πετσετα, ψεκαστε σε ολο το μηκος τους το περιεχομενο της αμπουλας, αφηστε το να δρασει για πεντε λεπτα και ξεβγαλτε με νερο. Αν οι κρυες καιρικες συνθηκες εχουν στερεοποιησει το περιεχομενο της αμπουλας, αφαιρεστε την απο το δοχειο της και βαλτε την κατω απο τρεχουμενο ζεστο νερο, μεχρι να υγροποιηθει. Χαριζει αμεσα λαμπερα, ελαστικα, απαλα σαν μεταξι και απιστευτα στιλπνα μαλλια!

Ανυπομονω να τα δοκιμασω!!!



Κανε τωρα like στη σελιδα της Saryna Key Greece 
στο facebook με ενα κλικ εδω



 

No comments: