September 28, 2015

Beauty empties #5

Συνεχιζω να γεμιζω σακουλες με αδειες συσκευασιες προιοντων για ανκυκλωση..
και ιδου οι εντυπωσεις μου απο την τελευται απαρτιδα!





cliven&natura lavender natural shampoo
with ceramides+provitamin B5 300 ml
Ενα σαμπουαν για βαθυ καθαρισμο και μαλλια με πιτυριδα που χρησιμοποιησε κυριως ο συζηγος και εμεινε πολυ ικανοποιημενος. Λουστηκα και εγω με αυτο δυο-τρεις φορες και μου αρεσε η αισθηση που αφηνε στα λιπαρα μαλλια μου. Ιταλικο προιον με ωραια, φυτικα  συστατικα-πολυ πιθανον να το ξαναπαρουμε.
βαθμολογια 8/10
 
oriflame swedish spa anticellullite gel cream
with swedish cloudberry, sage and vitamin c 200 ml
Αντικυτταριδικο τζελ με ευχαριστη μυρωδια και υφη, που ομως δεν μπορω να πω οτι εκανε τιποτα το ιδιαιτερο.
βαθμολογια 6/10
 
yves rocher pure calmille
cleansing  gel 200 ml
Καταλληλο για ολους τους τυοιυς επιδερμιδας, ειδικα για τις ευαισθητες, αυτο το τζελ καθαριζει απαλα το προσωπο, χωρις να προκαλει κανεναν ερεθισμο. Περιεχει χαμομηλι βιολογικης καλλιεργειας κι εχει πολυ ευχαριστη μυρωδια. Το προτεινω ανεπιφυλακτα σε οσες εχουν ευαισθητη επιδερμιδα και ψαχνουν ενα ηπιο, φυτικο καθαριστικο.
βαθμολογια 7/10
 
apivita citrus&propolis cleanser gel 50 ml
Ενα μινι καθαριστικο τζελ προσωπου για λιπαρες επιδερμιδες, που μου αρεσε πολυ για τους καλοκαιρινους μηνες που παρουσιαζω πιο εντονη λιπαροτητα (το ειδατε και σε προηγουμενα αγαπημενα). Δροσερη μυρωδια εσπεριδοειδων και υπεροχα συστατικα με τη γνωστη και αγαπημενη ποιοτητα της Apivita... Ευχαριστωως θα το ξαναεπαιρνα!
βαθμολογια 8/10
 
septona daily clean cotton pads
Δυο συσκευασιες απο τα πολυ αγαπημενα μου βαμβακακια για ντεμανκιγιαζ της ελληνικης Septona-τα αγαπω και θα συνεχιζω να τα αγοραζω  for ever and ever...
βαθμολογια 9/10
 
yves rocher jardins du monde
soft shower cream Magnolia flower from China 200 ml
Απλα υπεροχο αφρολουτρο (το εχετε δει και αυτο σε αγαπημενα), με λουλουδενια μυρωδια, πλουσιο, κρεμωδη και ενυδατικο αφρο που δημιουργειται με μικρη ποσοτητα προιοντος, χωρις τα κακα  parabens και με περισοοτερα απο 95% φυτικα συστατικα... ε, τι αλλο να ζητησω πια!
βαθμολογια 9/10
 
carrefour aceton
Η ετικετα αυτου του προιοντος εχει ξεκολλησει δυστυχως, οποτε δεν μπορειτε να δειτε ακριβως τη συσκευασια... για να ξερετε να αποφευετε το συγκεκριμενο ασετον! Το υγρο παντως ηταν γαλαζιο και το προιον ανεγραφε το λογορτπο του Carrefour... πολυ απογοητευτικο, ετριβα δυο ωρες για να φυγει ενα απλο βερνικι-και μια σκετη βαση να προσπαθουσα να βγαλω, παλι δυσκολευομουν... Μακρια!
βαθμολογια 2/10 




Αυτα απο εμενα προς το παρον! 
Τα ξαναλεμε συντομα!!!
Πολλα πολλα φιλια
Κατερινα

No comments: