February 12, 2024

The Body Shop - Νέο Eau de Parfum Full Manoglia


       Ένα νέο μέλος προστίθεται στη unisex αρωματική σειρά του The Body Shop,  Full Flowers Fragrance Collection. Το Full Magnolia είναι το νέο πολύπλευρο Eau de Parfum εμπνευσμένο από τον γεμάτο και μοναδικό χαρακτήρα της μανόλιας.

     Η premium σειρά Full Flowers, που κυκλοφόρησε το 2023, διαθέτει πλέον πέντε αρώματα, ενώ κάθε Eau de Parfum αποκαλύπτει όλα τα επιμέρους μέρη από τα άνθη τριαντάφυλλου, ίριδας, ylang ylang, πορτοκαλιού και μανόλιας, συνδυάζοντας τις νότες από απαλά πέταλα, πράσινα φύλλα, ξυλώδεις μίσχους, ζουμερά φρούτα ή γλυκιά ρητίνη σε πλούσια, ρευστά αρώματα, που διαρκούν.






     Το Full Magnolia είναι η τελευταία προσθήκη σε μία μοναδική συλλογή- ένα φωτεινό, φρουτώδες και λουλουδάτο άρωμα.
Στην καρδιά αυτού του Eau de Parfum βρίσκεται το πολύτιμο, φυσικό αιθέριο έλαιο μανόλιας, που εξάγεται από άνθη μανόλιας και συλλέγεται με το χέρι στις νότιες επαρχίες της Κίνας.
     Το ελαφρύ και γλυκό άρωμα αυτού του φυσικού αιθέριου ελαίου αντιπροσωπεύει τα ανθισμένα, κομψά λουλούδια. Αναμειγνύεται με πράσινο, ζουμερό ραβέντι που ενσωματώνει τα πράσινα, αρωματικά φύλλα του δέντρου, και με χαλαρωτικά λευκά ξύλα, που μεταφέρουν τα απαλά, ντελικάτα κλαδιά του.
    Ένας μοναδικός vegan συνδυασμός, που περιέχει 90% συστατικά φυσικής προέλευσης.




Οι μανόλιες είναι από τα παλαιότερα είδη ανθοφόρων δέντρων, ηλικίας άνω των 100 εκατομμυρίων ετών, γεγονός που τις καθιστά ισχυρό σύμβολο επιμονής, αγνότητας και τύχης. Πρόκειται για υπέροχα καλλωπιστικά δέντρα, που φτάνουν σε ύψος τα 30 μέτρα και ανθίζουν κάθε εποχή με εκατοντάδες άνθη.
     Τα άνθη μανόλιας που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία αυτού του αρώματος συλλέγονται με το χέρι νωρίς το πρωί από εξειδικευμένους καλλιεργητές για να διατηρηθεί όσο το δυνατόν η φρεσκάδα τους. Και στη συνέχεια με τη διαδικασία της απόσταξης δημιουργείται ένα καθαρό και εξαιρετικά αρωματικό αιθέριο έλαιο.

    Αυτή η πολύτιμη πρώτη ύλη έχει ένα πολύ ισχυρό και πολύπλευρο άρωμα με βελούδινες φρουτώδεις νότες κορυφής, μια λεπτή και διάφανη λουλουδένια καρδιά και νότες πράσινης φρεσκάδας βοτάνων.




ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ


FULL
MAGNOLIA
φωτεινό,
φρουτώδες και
λουλουδάτο
άρωμα

FULL
ROSE
φρέσκο,
αρωματικό και
λουλουδάτο
άρωμα
FULL
IRIS
απαλό,
ξυλώδες και
λουλουδάτο
άρωμα

FULL YLANG
YLANG
πικάντικο,
λευκό
λουλουδάτο
άρωμα

FULL ORANGE
BLOSSOM
φρεσκό,
εσπεριδοειδές
και λουλουδάτο
άρωμα






Διαθέσιμα  στα καταστήματα της The Body Shop 
και online στο www.thebodyshop.gr


FOLLOW ME


👄
Πολλά φιλιά!




No comments: