June 10, 2022

ERRE DUE Summerful Bronze 2022 summer makeup collection


    Κάθε χρονο η ERRE DUE ανανεώνει την καλοκαιρινή της συλλογή μακιγιάζ και φέτος η Bronze collection “Summerful” αντλεί την έμπνευσή της από το πιο φωτεινό ελληνικό καλοκαίρι, το πιο ζεστό μεσημέρι του χρόνου, την ανεπιτήδευτη λάμψη και τη γυναίκα που ζει κάτω από τον ήλιο...

..." Τρέφεται με τις αχτίδες του. Αναπνέει την αύρα του ωκεανού. Δονείται από tropical vibes.
Η φετινή συλλογή εμπνέεται από τον ήλιο, το φως, την τροπική φύση, τα θαλάσσια λουλούδια, τα κατακόκκινα κοράλλια και τα αλαβάστρινα κοχύλια.
Πρόσωπα και κορμιά χαϊδεμένα από τον ήλιο. Φρέσκιες λαμπερές επιδερμίδες. Bronze λάμψεις και glossy σκιές στις αποχρώσεις του ροζ και του κοραλλί. Χείλη βαμμένα σαν να δάγκωσαν μόλις καρπούζι και ροδάκινο. Χέρια σαν λεπτεπίλεπτα κοράλλια.
Όλες οι αποχρώσεις του bronze και του coral. Διακριτικές λάμψεις αλλά και statement πορτοκαλί. Nude χείλη. Αλλά και χείλη με έντονο διακριτό περίγραμμα. Ζεστές γήινες αποχρώσεις σε όλο το φάσμα του καφέ και της άμμου.
Αυτό είναι το δικό μας καλοκαίρι. Που πάλι θα μας βρει μαζί.
Αισθησιακές, μαγνητικές, σαγηνευτικές, φωτεινές, υπέροχες.
Μαζί γεμάτες καλοκαίρι."


SPARKLING BRONZER

Όλη η λάμψη του καλοκαιριού και τα χρώματα του ζεστού μεσημεριού αποτυπώνονται στην Sparkling Bronzer. Πούδρα με λεπτή, μεταξένια υφή και μικροσφαιρίδια λάμψης με satin τελείωμα για ηλιοκαμένη επιδερμίδα.


RADIANCE CREAM 402

Οι αχτίδες του ήλιου χαϊδεύουν νωχελικά την επιδερμίδα και χαρίζουν φως και ανεπιτήδευτη λάμψη σε πρόσωπο και σώμα με την all-over κρέμα Radiance Cream.



XCESS 3D WATERPROOF MASCARA

Το καλοκαίρι είναι η δική μας high season. Σαγηνευτικές, τρισδιάστατες βλεφαρίδες γεμάτες αλμύρα και αύρα ωκεανού με την αδιάβροχη XCESS 3D Mascara.



LUMINOUS TRIO EYE SHADOW

Ζεστές bronze και coral αποχρώσεις υπόσχονται φλογερά βλέμματα με την καινοτόμα Luminous Trio Eye Shadow. Σκιά τριών αποχρώσεων με μοναδική σύνθεση και λεπτή μεταξένια υφή.


NAIL LACQUER

Ο ήλιος δύει, ντύνοντας τον ουρανό με ζεστούς pastel και nude τόνους όπως το Exclusive βερνίκι νυχιών 719, μέχρι τολμηρό, έντονο κοραλλί όπως το Pro Gel βερνίκι νυχιών 575.


CRYSTAL LIP GLOW

Glossy, ζουμερά χείλη σαν να γεύτηκαν μόλις τους λαχταριστούς καρπούς του καλοκαιριού, 
με τις νέες αποχρώσεις του Crystal Lip Glow.


Δελιτε όλα τις προτάσεις της ERRE DUE με ένα κλικ εδώ



FOLLOW ME!



Πολλά φιλιά!


Δείτε και αυτό!!!


No comments: