March 22, 2019

Mission, τα μυστικά της Ιαπωνικής ομορφιάς




         Επιτέλους έφτασε και στη Ελλάδα!
    Η πολυτελης σειρά περιποιήσης προσώπου Mission κυκλοφορεί εδώ και αρκετούς μήνες αποκλειστικά από την Avon στην κεντρική Ευρώπη και την περίμενα εναγωνίως! Εμπνευσμένη από τη φιλοκοφία της Ιαπωνικής ομορφιάς (J-beauty), η σειρά Mission κατασκευάζεται στην Ιαπωνία και βασίζεται στην απλότητα των παραδοσιακών, υψηλής ποιότητας φυσικών συστατικών σε συνδυασμό με καινοτόμες και αποδεδειγμένα αποτελεσματικές τεχνολογίες. Τι καλύτερο!!!







           Η δύναμη της φύσης, λοιπόν, συναντά την προηγμένη τεχνολογία. Στα προϊόντα  Mission θα βρούμε ενεργά συστατικά κορυφαίας ποιότητας, πλούσιες συνθέσεις και μοναδικές φόρμουλες για να απολαύσουμε μια ιαπωνική τελετουργία αναζωογόνησης και αντιγηραντικής φροντίδας σε τέσσερα βήματα: βαθύ καθαρισμό, προετοιμασία της επιδερμίδας με ενυδατική τόνωση, θρέψη με συμπυκνωμένο γαλάκτωμα/σέρουμ και προστασία με εντατική κρέμα προσώπου. Το τελετουργικό ολοκληρώνεται με μια κρέμα για τα μάτια και τα χείλη και εξειδικευμένη αφρίζουσα μάσκα με ανθρακικό οξύ. 
      Όλα τα προϊόντα Mission είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να συμπληρώνουν το ένα το άλλο και να μας βοηθήσουν να αποκτήσουμε την καθαρή, λαμπερή, νεανική και αξιοζήλευτη επιδερμίδα των γυναικών της Ασίας.






Mission Y
Η ιδανική σειρά για τις γυναίκες (αλλά και τους άνδρες, βεβαίως!) που ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 30+ και παρατηρούν τα πρώτα σημάδια γήρανσης, λεπτές γραμμές, αφυδάτωση, κουρασμένη και θαμπή όψη. Βασικό συστατικό το εκχύλισμα ζυμομυκήτων, πλούσιο σε βιταμίνες, αμινοξέα, μεταλλικά και αντιοξειδωτικά στοιχεία που βοηθούν την επιδερμία να ανακτήσει τη χαμένη της υγιή όψη και συμβάλλουν στη διατήρηση της λάμψης, της απαλότητας  και της ελαστικότητας. 

Η σειρά περιλαμβάνει:

1. Ήπιο αφρώδες καθαριστικό, για αποτελεσματική αφαίερεση του μακιγιάζ, των ρύπων, του σμήγματος και όλων των ακαθαρσιών
2. Εντατική ενυδατική λοσιόν για τόνωση που διεισδύει άμεσα στην επιδερμίδα και χαρίζει απαλότητα, ενυδάτωση και λάμψη (best seller στην Ιαπωνία)
3, Συμπυκνωμένο απόσταγμα/σέρουμ  σε μορφή γαλακτώματος με μεταξένια υφή που απορροφάται γρήγορα και ¨κλειδώνει¨το προστατευτικό φράγμα της επιδερμίδας
4. Θρεπτική κρέμα ημέρας και νύχτας με πλούσια σύνθεση που απορροφάται γρήγορα και φθάνει στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας δυατηρώντας τα θρεπτικά της συστατικά.







Mission Eclat
Για τις ηλικίες 40+ με ορατά σημάδια γήρανσης, οπως βαθιές γραμμές και ρυτίδες έκφρασης, έλλειψη νεανικής λάμψης, απώλεια πυκνότητας και σφριγηλότητας, αλλά και για όλους αυτούς που θέλουν να προσφέρουν στον εαυτό τους την καλύτερη περιποιήση, όποια κι αν είναι η ηλικία τους.  Με πλούσιες, πολυτελείς συνθέσεις και σύμπλοκο λιπαρών οξέων, αντιοξειδωτικών και αμινοξέων που καταπολεμούν αποτελεσματικά τα σημάδια γήρανσης και χαρίζουν ενυδατωμένη, απαλή και νεανική εμφάνιση.

Η σειρά περιλαμβάνει :
1, Πολυτελές αφρώδες καθαριστικό με πλούσιο αφρό που βοηθά στην αποκατάσταση της απαλότητας και της λείας εμφανισης
2. Εντατική ενυδατική λοσιόν για τόνωση που διεισδύει στην επιδερμίδα και χαρίζει ενυδάτωση και ελαστικότητα μακράς διάρκειας 
3. Συμπυκνωμένο απόσταγμα με πυκνή υφή που ¨λιώνει¨πάνω στο δέρμα και ενισχύει την ελαστικότητα της ώριμης επιδερμίδας
4. Αναζωογονητική κρέμα ημέρας και νύχτας που δημιουργεί ένα αόρατο προστατευτικό φιλμ και αποκαθιστά την άψογη εμφανιση της επιδερμίδας
5. Προηγμένη κρέμα ματιών και χειλιών για βαθιά ενυδάτωση και μελιωση των λεπτών γραμμών και δυσχρωμιών γύρω από τα μάτια και τα χείλη.







   Η περιποίηση ολοκληρώνεται με αυτή την ιδιαίτερη μάσκα προσώπου που μετατρέπεται σε αφρό μετά την εφαρμογή για μία πολυτελή αίσθηση περιποίησης spa. Πρόκειται για ένα καινοτόμο προϊόν με μεγάλη περιεκτικότητα σε ενεργά συστατικά που προσφερουν βαθύ καθαρισμό και προετοιμασία της επιδερμίδας για τα υπόλοιπα προϊόντα της καθημερινής μας ρουτίνας ομορφιάς. Είναι ιδανική για ευαίσθητο δέρμα, αποφράσσει τους πόρους χωρίς τρίψιμο και περιέχει ανθρακικό οξύ, βασιλικό πολτό, εκχύλισμα από κ΄ταμο σόγιας και υαλουρονικό οξύ. Διατίθεται σε συσκευασία που περιέχει πέντε φακελάκια των  5 ml και συστήνεται η χρήση της μια φορά την εβδομάδα.





Δείτε αναλυτικά όλα τα προϊόντα
και τη σωστή χρήση τους με ένα κλικ εδώ 


Είμαι σίγουρη ότι σας κίνησα το ενδιαφέρον!
Προς το παρόν, σας φιλώ...


No comments: