January 3, 2019

Νεα χρονια, νεα προϊοντα μακιγιαζ!




     Happy new year and happy new beautiful you, beauty lovers!
     Για το πρωτο αρθρο του νεου ετους σας εχω υπεροχα νεα προϊοντα μακιγιαζ... γιατι η ελευση της νεας χρονιας ειναι η καλυτερη δικαιολογια για ανανεωση, δεν νομιζετε? Το 2018 ειδαμε φοβερες νεες κυκλοφοριες με καινοτομες συνθεσεις και τεχνολογιες στο χωρο της περιποιησης και του μακιγιαζ, παμε λοιπον να δουμε τι καλο θα μας φερει και το 2019! Τα παρακατω προϊοντα θα κυκλοφορησουν στην Αμερικη μεσα στον Ιανουαριο ή εχουν ηδη κυκλοφορησει απο τα τελη Δεκεμβρη. Oποτε μιλαμε για ο,τι πιο hot και φρεσκο... enjoy!!!












Beautyblender Re-Dew Set & Refresh  Spray
Μετα τα πασιγνωστα σφουγγαρακια της εταιρειας και το foundation που κυκλοφορησε το 2018, ερχεται αυτο το διφασικο face mist, που υποσχεται να ενυδατωσει, να δωσει λαμψη και να αναζωογονησει αμεσα το μακιγιαζ. Περιεχει υαλουρονικο οξυ και αντιοξειδωτικα στοιχεια για σουπερ αποτελεσμα.








Make Up For Ever Ultra HD Self-Setting Concealer
Η νεα προσθηκη στην πολυ επιτυχημενη σειρα Ultra HD, ενα υγρο καλυπτικο, που ερχεται να αντικαταστησει το OG Ultra HD concealer και χαρη στη συνθεση του με αμινοξεα γινεται ενα με το δερμα, δεν χρειαζεται σεταρισμα με πουδρα και μενει αναλλοιωτο στη θεση του εως και δωδεκα ωρες, χωρις να "σπαει" ή να δινει caky αποτελεσμα... τελειο?










Laura Mercier Flawless  Lumiere Radiance Perfecting foundation
Απο το brand που εχει παραδοση στα υπεροχα foundation, ενα νεο προϊον με περλες και ελαφρια, ενυδατικη συνθεση, που προσφερει μεσαια προς υψηλη καλυψη, διαρκει εως και δεκαπεντε ωρες, παρακαλω και αντανακλα το φως, για να χαρισει αμεση λαμψη στην επιδερμιδα.















Benefit Roller Liner
Ενα eyeliner σε μορφη στυλο με πολυ λεπτη μυτη και εντονο ματ χρωμα. Υποσχεται πολυ ευκολη εφαρμογη ακριβειας, για να τα καταφερουν ακομα και οι πιο αδεξιες και διαρκεια εως και εικοσιτεσσερις ωρες.




















Maybelline New York Snapscara
Ιδου η νεα μασκαρα της Maybelline με καμπυλωτο βουρτσακι για εντυπωσιακο μηκος και γυρισμα και cat-eye αποτελεσμα στο βλεμμα. Οι χρωστικες της δινουν λαμψη στις βλεφαριδες και η συνθεση της αφαιρειται ευκολα μονο με τη χρηση ζεστου νερου. 











Bobbi Brown Crushed Liquid Lip
Ως συνεχεια των αγαπημενων και best seller κραγιον Crushed Lip Color, τα νεα αυτα υγρα κραγιον εχουν την ιδια κρεμωδη και ενυδατικη υφη, ενω προσφερουν πιο εντονο χρωμα και τη λαμψη ενος gloss. 











Ελπιζω να εχετε μια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ χρονια, 
να ζησετε απιστευτες νεες εμπειριες και να φτιαξετε υπεροχες αναμνησεις 
για τα χρονια που θα ερθουν, να νιωσετε και να γινετε ακομη πιο ομορφες... 
να αγαπατε και να φροντιζετε τον εαυτο σας!

Πολλα φιλια απο μενα
 

No comments: