July 30, 2024

AHC REAL EYE CREAM FOR FACE, η πρώτη σε πωλήσεις κρέμα ματιών στην Κορέα (guest post)

         

          Συνεχίζουμε τα guest posts από τα άρθρα που ανεβάζουν τα πολύ μελετηρά μέλη της ομάδας Skincare Lovers GR στο facebook  και σήμερα είναι η σειρά μιας ακόμα πολύ ενδιαφέρουσας δημοσίευσης από τη Μαρία Μ.,σχετικά με την πρώτη σε πωλήσεις κρέμα ματιών στην Κορέα και τη τεχνολογία της!





AHC NATIONAL KOREAN EYE FOR FACE CREAM

H AHC στην Κορέα είναι μία πασίγνωστη εταιρεία που διαθέτει αλυσίδα SPA ινστιτούτων αισθητικής. Τα προϊόντα που χρησιμοποιεί για τις θεραπείες και την περιποίηση είναι πάρα πολλά και ανανεώνονται σχεδόν κάθε χρόνο με βάση τις έρευνες και τις νέες ανακαλύψεις.

Οι κρέμες ματιών της έχουν πάρει τον παραπάνω τίτλο επειδή σε μία 10ετία έχουν ξεπεράσει 100.000.000.- τεμάχια σε πωλήσεις, δεν τις αντικαθιστούν γιατί όλες έχουν το κοινό που τις αγαπάει ωστόσο σχεδόν κάθε χρόνο δημιουργούν μια καινούργια.

Το 2009 η κατασκευάστρια εταιρεία KOLMAR KOREA αγόρασε μια πατέντα από την Αμερικανική εταιρεία βιοτεχνολογίας ( American bio design company) Geltor το «HUMACOLL21» (HUMAN like collagen). Μέσω της βιοτεχνολογίας, το γνωστό μας κολλαγόνο με το τεράστιο μοριακό βάρος που ενυδατώνει τον επιδερμικό φραγμό αλλά δεν διεισδύει με τίποτα κατάφεραν μέσω διπλής υδρόλυσης (πολύ απλοϊκή η εξήγησή μου) να το κάνουν 1/500, 1/1000 μικρότερο από το μέγεθος των πόρων της επιδερμίδας.

΄Ετσι όλες οι κρέμες ματιών season 9, season 10, season 11 περιέχουν αυτό το κολλαγόνο το οποίο κατά την εφαρμογή του προϊόντος, από το ΔΕΡΜΑ αναγνωρίζεται σαν ανθρώπινο.


AHC YOUTH LASTING REAL EYE CREAM FOR FACE
 season 9 (πράσινη σε χρυσό)
 περιέχει 35 πεπτίδια, Retinal αγνώστου ποσοστού, Postbiotic complex 20s Biome (προβιοτικά που κάνουν υγιές το μικροβίωμα της επιδερμίδας όπως στην ηλικία των 20 ετών). Μέγεθος μβ κολλαγόνου 1/500





περιέχει 50 πεπτίδια, 10 Epidermal Growth Factors EGF, Retinyl Palmitate (εστέρας ρετινόλης). Μέγεθος μβ κολλαγόνου 1/1000 και
ποσότητα κολλαγόνου 2πλάσια από την προηγούμενη.
Συγκεκριμένα οι παραπάνω περιέχουν:
Collagen 1 το σύνηθες που απαντάται στο δέρμα
Collagen 3 ο τύπος που χάνουμε περισσότερο μεγαλώνοντας σε ηλικία.
Collagen 21 ο τύπος που βρίσκουμε σε ιστούς που παράγουν ελαστίνη.



περιέχει επιπλέον Collagen 4 ένα βασικό συστατικό της μεμβράνης που
παρεμβάλλεται μεταξύ επιδερμίδας και δέρματος και λειτουργεί σαν
κόλλα των δύο στοιβάδων. Συνοπτικά αυτή η Premier έκδοση περιέχει
10 φορές περισσότερο κολλαγόνο από την προηγούμενη εκδοχή της.
Περιέχει επίσης λίγο pure Ascorbic acid, 1 peptide Matrixyl 3000 μιας
και έχει κατοχυρώσει από τις μελέτες ότι για την ώρα είναι το πιο
αποτελεσματικό. Ακόμη έχει κατοχυρώσει μία δεύτερη πατέντα η οποία
κάνει όλα τα συστατικά που περιλαμβάνει εκτός κολλαγόνου να
απορροφώνται πλήρως.


περιέχει τους προηγούμενους 4 τύπους κολλαγόνου συν Elevastin
patended ingredient Collagen 6. Ενεργοποιεί την παραγωγή ελαστίνης
κάτω από το δέρμα. Αφορά το χαλαρό δέρμα και καλύτερα να το
αναφέρω στα αγγλικά … Sagginess. Περιέχει niacinamide, beta glucan,
ceramide NP, Rosa damascene. Βοηθά και στους μαύρους κύκλους
εκτός από ρυτίδες και σύσφιξη. Είναι σίγουρα αρκετά πλούσια σαν υφή,
παχιά, σφιχτή προσπαθώ να το εκφράσω καλύτερα, ωστόσο τελικά με
ελαφρύ μασάζ απορροφάται τελείως μόλις ζεσταθεί λίγο.


👁👁👁👁👁👁👁👁👁👁


΄Ολες οι παραπάνω φυσικά περιέχουν και ενυδατικά έλαια και ένα σωρό υποστηρικτικά και θρεπτικά συστατικά. Τα περισσότερα βρίσκονται στην AHC TEN, ενώ το άρωμα φθίνει σε κάθε επόμενη season.

Τις έχω δοκιμάσει όλες. Όχι μόνο στα μάτια αλλά σε όλο το πρόσωπο. Η εταιρεία ενημερώνει ότι σε 4 μήνες φαίνονται τα πραγματικά αποτελέσματα. Η υφή είναι θέμα προσωπικό και εγώ δεν είμαι καθόλου ιδιότροπη αλλά λίγο περισσότερο μου αρέσει η Χρυσή.

Ζητήσατε πολλές φορές να σας κάνω ένα post για τις AHC , αναγκαστικά έπρεπε να γράψω πράγματα που θα πείτε πολλές ότι δεν τα καταλαβαίνετε αλλά νομίζω ότι τουλάχιστον έγινε αντιληπτό ότι δεν είναι συνηθισμένο προϊόν, κάτι αντίστοιχο στην Αμερική πωλείται 270 USD.

💖💖💖💖

Ελπίζω όποια και να διαλέξετε να την ευχαριστηθείτε και να της δώσετε το χρόνο που χρειάζεται να σας δείξει τι μπορεί να κάνει.
Υ.Γ love you all
Always Your Skroutz

____________________________________________________
Created bt Maria B.⭐


Βρείτε πολλές ακόμη πληροφορίες για τη σωστή περιποίηση της επιδερμίδας, ειλικρινείς και αληθινές κριτικές προϊόντων, απόψψεις, συμβουλές και οδηγίες χρησης συστατικών στο facebook group Skincare Lovers GR

_____________________________________________________

Created bt Maria B.⭐


Βρείτε πολλές ακόμη πληροφορίες για τη σωστή περιποίηση της επιδερμίδας, ειλικρινείς και αληθινές κριτικές προϊόντων, απόψψεις, συμβουλές και οδηγίες χρησης συστατικών στο facebook group Skincare Lovers GR

💜💜💜💜💜

No comments: