June 16, 2024

Τάδε έφη... skincare lovers #5 (guest post)

 

Άλλο ένα ποστ δανεισμένο από την ομάδα Skincare Lovers GR  με την υπογραφή της Ευγενίας...  δείτε παρακάτω μερικές ακόμη από τις σημειώσεις που κράτησε  μέσα από όσα μοιραζόμαστε στο αγαπημένο μου facebook group  για καλύτερο skincare!





Τάδε έφη skincare experts

✍️
1)Κάνουμε σοβαρή κουβέντα για κρέμα κατά της κυτταρίτιδας…Εντωμεταξύ άμα μας πάρει χαμπάρι κανένας σοβαρός γιατρός θα γελάει καμιά βδομάδα!!!
Οχι, δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ🤬
Γυμναστική, διατροφή, ενυδατωση μέσα και έξω..
όποτε διαλέξτε μια καλή ενυδατική, όποια σας κάνει κέφι, και όποια σας πει ότι έχει το μαγικό ζωμό, ζητήστε της να σας το κάνει δώρο😏

2)Όλες οι κρέμες σώματος είναι καλύτερα να απλώνονται μετά το μπάνιο σε νωπό δέρμα!!
Το ίδιο και τα λάδια.

3)Η urea με ποσοστό 10% είναι εξαιρετικό σε σώμα, φτέρνες, αγκώνες. ΠΡΟΣΟΧΗ στο πρόσωπο καλύτερα να μην ξεπερνά το 5%.

4)Εάν σε ένα προϊόν δεν αναφέρεται SPF σημαίνει ότι δεν έχει αντιηλιακά φίλτρα. Πολλές εταιρίες αναφέρουν ότι παρέχουν προστασία από τις ακτίνες UVA/UVB λόγω των αντιοξειδωτικών όμως, οχι λόγω των αντιηλιακών φίλτρων!!!
Άρα, όχι, δεν μας προστατεύουν!!!!

5)Οι κρέμες bb και cc μπαίνουν πάνω από το αντιηλιακό μας αφού πρώτα στεγνώσει αυτό καλά.

6)Στον λαιμό και ντεκολτέ πριν εφαρμόσουμε βιταμίνη c το πρωί ή ρετινοειδές το βράδυ, απλώνουμε 10 λεπτά πριν ένα λεπτό στρώμα της ενυδατικής μας!!!
ΟΧΙ ΟΞΕΑ!!!!!

7)Σε όποιο προϊόν διαβάσουμε cleanser/cleansing σημαίνει ότι μετά την εφαρμογή του πρέπει να το ξεπλύνουμε!!!

8)Τα παράγωγα βιταμίνης c και ρετινοειδών δεν χρειάζονται ψυγείο.

9)Αντιοξειδωτικοί οροί που μπορούμε να βάλουμε μετά τη βιταμίνη c είναι το bakuchiol, η πυκνογενόλη, η ρεσβερατρόλη, η centella asiatica, το survival Niod, το πράσινο τσάι, το ginseng κα (ατελείωτα είναι 😳)

10)Μην μου στεναχωριέστε αν στους 67C δεν μπορείτε να κάνετε την ρουτίνα σας!! Ούτε η τρελή του χωριού είστε ούτε η κακή μαθήτρια της ομάδας!! Πολλές είμαστε!!! Χαλαρώστε μου λίγο…😘 3 μήναε έμειναν…👙👒🕶️


💙💙💙💙💙💙💙💙💙


Αν σας αρέσει να μιλάτε για skincare και να μαθαίνετε για αυτό,

💋💋💋








No comments: