May 11, 2022

Sukin Naturals - BRIGHTENING, η νέα σειρά περιποίησης προσώπου για λαμψη

       

     Η Sukin Naturals, για όσους δεν την γνωρίζουν, είναι η Νο1 εταιρεία φυσικών καλλυντικών στην Αυστραλία για την περιποίηση προσώπου, σώματος και μαλλιών κι έχει βραβευτεί επανειλημμένα για τις καινοτόμες συνθέσεις της. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα κάποιο από τα προϊόντα της, κάτι μου λέι όμως ότι αυτό σύντομα θα αλλάξει... γιατί μόλις έφθασε στο organicbrands.gr η νέα σειρά προσώπου BRIGHTENING με συστατικά που ενισχύουν τη φωτεινότητα και τη διάυγεια της επιδερμίδας (κάτι που πάντα με ενδιαφέρει!), όπως Δαμάσκηνο Kakadu (μια από τις πιο πλούσιες φυσικές πηγές σε βιταμόνη C), Βιταμίνη E & Βρωμελαίνη.  Μου κίνησε αμέσως το ενδιαφέρον αυτή η νέα σειρά, γι' άυτό και θέλησα να τη μοιραστώ μαζί σας - δείτε παρακάτω αναλυτικά 'ολα τα διαθέσιμα  προϊόντα!





BRIGHTENING - Αφρίζον Καθαριστικό Λάμψης Προσώπου 

 Radiance Gel Cleanser 125 ml - €12.95



Ένα υπέροχο καθαριστικό που χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα ενώ απομακρύνει απαλά
 τα νεκρά κύτταρα, τους ρύπους, το μακιγιάζ και την περίσσεια σμήγματος.
Περιέχει ένα πλούσιο αντιοξειδωτικό μείγμα από εκχυλίσματα Δαμάσκηνυο Kakadu, Ανανά, Μάνγκο και Παπάγιας, καθώς και βούτυρο από καρπό Μάνγκο και Γλυκερίνη, που ενυδατώουνι την επιδερμίδα και βοηούνι στην πρόληψη των βλαβών που μπορεί να προκληθούν από τους στρεσογόνους περιβαλλοντικούς παράγοντες.
 



  • Φρεσκάρετε και χαρίστε λάμψη στην ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια .
    Η φόρμουλά του με Γλυκερίνη, Σκουαλάνη, Καφεΐνη, εκχυλίσματα από Ανανά, Πράσινο καφέ και Δαμάσκηνο Kakadu μειώνει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων και αφήνει την επιδερμίδα των ματιών λαμπερή!







Ενυδατική κρέμα που θρέφει σε βάθος χωρίς να αφήνει λιπαρότητα και χαρίζει υπέροχη λάμψη στην επιδερμίδα!
Το βιοενεργό Αυστραλιανό σύμπλεγμα και η πλούσια σε ένζυμα βρωμελαίνη που περιέχει χαρίζουν ομοιομορφία στον τόνο και την υφή της επιδερμίδας και την αφήνουν υπέροχα λαμπερή!
Περιέχει επίσης Γλυκερίνη, έλαιο Ηλίανθου,έλαιο σπόρων Σόγιας, Σκουαλάνη και ένα αντιοξειδωτικό μείγμα Βιταμίνης E και εκχυλισμάτων Ανανά, Μάνγκο,Παπάγια, Δαμάσκηνο Kakadu - μία φυσική πηγή βιταμίνης C - που ενυδατώνει την επιδερμίδα και βοηθάει στην πρόληψη των βλαβών που μπορεί να προκληθούν από τους στρεσογόνους περιβαλλοντικούς παράγοντες.





Περιέχει Δαμάσκηνο Kakadu- μία φυσική πηγή βιταμίνης C - Βιταμίνη E και το πλούσιο σε αντιοξειδωτικά βιοενεργό Αυστραλιανό σύμπλεγμα με εκχυλίσματα Ανανά, Παπάγιας και Μάνγκο που χαρίζουν λάμψη και γεμίζουν την επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της νύχτας!
Το μείγμα από βούτυρο Μάνγκο, έλαιο Ηλίανθου, Γλυκερίνη, έλαιο σπόρων Σόγιας και Σκουαλάνη ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα και προωθεί την φυσική της λάμψη, ενώ βοηθάει στην πρόληψη των βλαβών που μπορεί να προκληθούν από τους στρεσογόνους περιβαλλοντικούς παράγοντες
.





  • 100% Vegan 🍃+ Cruelty Free🐰


Πολλά φιλιά!



FOLLOW ME

 


No comments: