June 23, 2019

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη νέα K-beauty collection αποκλειστικά από την Avon!




           Οι κορεάτικες εταιρείες καλλυντικών και τα ασυνήθιστα προϊόντα τους με τις καινοτόμες συνθέσεις και τις fun συσκευασίες έχουν αλλάξει τον τρόπο που φροντίζουμε την επιδερμίδα μας. Το αψεγάδιαστο, λαμπαρό, νεανικότατο δέρμα των γυναικών από την Κορέα και η κορεάτικη φιλοσοφία ομορφιάς γενικότερα έχουν πείσει (ευτυχώς) ακόμα και τις πιο αμετανόητες, αδιάφορες και τεμπέλες για τη σπουδαιότητα του σωστού skincare, με αποτέλεσμα να δοθεί (επιτέλους) και από τη βιομηχανία των καλλυντικών η πρέπουσα βαρύτητα και έμφαση στα προϊόντα καθημερικής περιποίησης! Ε, ναι, λοιπόν, θέλουμε τέλειο δέρμα και το θέλουμε τώρα!!!

     Η αλήθεια είναι, ότι ένα αυθεντικό K-beauty skincare routine αποτελείται από πολλά βήματα και αρκετά διαφορετικά προϊόντα, κάτι που σίγουρα αποθαρρύνει τις προαναφερθείσες αδιάφορες και τεμπέλες και τους δίνει (νομίζουν!) μια καλή δικαιολογία για να τη "σκαπουλάρουν"... Αγαπημένες μου, οι τόνοι concealer και foundation, τα άπειρα φίλτρα στο instagram  και οι επισκέψεις στα beauty salons (κάθε φορά που έχουμε γάμο και θέλουμε να κάνουμε εμφάνιση...) για να κρύψουμε τις ατέλειες και να διορθώσουμε τα αδιόρθωτα δεν είναι η λύση, ξέρω τι σας λέω. Δεν είναι αάγκη να περνάτε τρεις ώρες στο μπάνιο απλώνοντας χίλιες κρέμες και λοσιόν, αφού μου βαριέστε, ούτε φυσικά να ξοδέψετε τρελά ποσά σε ακριβά κορεάτικα προϊόντα, υπάρχουν κι άλλες εναλλακτικέςς (εκτός αν ανήκετε στην κατηγορία skincare junkie και περνάτε ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ώρες στο μπάνιο με κρέμες και λοσιόν, όπως εγώ, οπότε αμελείστε την τελευταία φράση, προφανέστατα δεν σας αφορά!). Ρίξτε μια ματιά στη νέα συλλογή K-beauty by Avon, όπου θα βρείτε πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές και εύχρηστα προϊόντα με κορεάτικη τεχνογνωσία, χαρωπό packaging  και εγγυημένη αποτελεσματικότητα!








       Για τη δημιοργία της K-Beauty collection η Avon ένωσε τις δυνάμεις της με την κορεάτικη εταιρεία Bonne, πρωτοπόρο στην έρευνα και  παρασκευή προϊόντων πολυτέλειας και όλη η σειρά κατασκευάζεται στην Κορέα με τις αυθεντικές φόρμουλες και τα συστατικά που χαρακτηρίζουν και εγγυώνται την ποιότητα, τις υπέροχες υφές και το μοναδικό design των  προϊόντων K-beauty.

    Πάμε να τα δούμε όλα αναλυτικά!





Glass Effect Hydrogel face mask-5,50 €
Super Λειαντική Μάσκα Προσώπου Sheet με Υδρογέλη 
Μία ημιδιαφανής μάσκα προσώπου με υδρογέλη, μιας χρήσης, σχεδιασμένη με σιρόπι σφενδάμου για να αφαιρει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας.
Το σιρόπι σφενδάμου είναι μία φυσική πηγή άλφα- υδρόξυ οξέως που βοηθάει στην αφαίρεση των νεκρών κυττάρων για ένα λείο, απαλό τελείωμα.
Χρήση:
  • Προσεκτικά ξεδιπλώστε και αφαιρέστε το δεύτερο φιλμ.
  • Εφαρμόστε σε καθαρή, στεγνή επιδερμίδα το πάνω και κάτω μέρος της μάσκας.
  • Αφήστε για 10 λεπτά. και έπειτα αφαιρέστε τη μάσκα.
  • Κάντε μασάζ με το serum που έχει απομείνει στην επιδερμίδα.







Gold Hydrogel Eye mask with Hyaluronic Acid-5,99 €
Μάσκα Ματιών με Χρυσή Υδρογέλη που Βοηθάει να Φύγει το Πρήξιμο 
Μία ελαφρά ημιδιαφανής μάσκα με υδρογέλη και χρυσαφί ιριδισμό για την περιοχή κάτω από τα μάτια, εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ για άμεση ενίσχυση της υγρασία. Χαρίζει στην περιοχή κάτω από τα μάτια μία πιο φωτεινή, πιο φρέσκια εμφάνιση.
Το υαλουρονικό οξύ είναι γνωστό ότι βοηθάει στο να διατηρεί την περιοχή κάτω από τα μάτια ενυδατωμένη και με γεμάτη εμφάνιση.
Χρήση:
  • Εφαρμόστε σε καθαρή, στεγνή επιδερμίδα.
  • Tοποθετήστε τις μάσκες απευθείας κάτω από την περιοχή των ματιών.
  • Αφήστε για 15-20 λεπτά.
  • Αφαιρέστε και κάντε μασάζ με το serum που έχει απομένει στην επιδερμίδα.






Golden Mushroon Sleep mask 50gr-15,50 €
Κρεμώδης Μάσκα Ενίσχυσης Λάμψης
Μία πλούσια μάσκα εμπλουτισμένη με εκχυλίσματα Μανιταριού για να βοηθήσει στη θρέψη της επιδερμίδας ενώ κοιμάστε.
Τα μανιτάρια είναι πλούσια σε βιταμίνη D & αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην ενίσχυση της λάμψης και της ενυδάτωσης της επιδερμίδας.
Χρήση:
  • Καθαρίστε την επιδερμίδα.
  • Εφαρμόστε μεγάλη ποσότητα στην επιδερμίδα και κάντε μασάζ.
  • Αφήστε στην επιδερμίδα όλη τη νύχτα, ενώ κοιμάστε.
  • Πλύνετε το πρωί το πρόσωπό σας.










Facial sheet mask with Soothing Cica-4,50 €
Καταπραϋντική Ενυδατική Μάσκα Προσώπου Sheet 
Μία ημιδιαφανής, αρωματισμένη μάσκα sheet που καλύπτει όλο το πρόσωπο,με έναν πανίσχυρο συνδυασμό αντιοξειδωτικών και εκχυλισμάτων cica που βοηθούν στην καταπράυνση και την αποκατάσταση της επιδερμίδας, ενώ την αφήνουν με αίσθηση απαλότητας και λάμψη.
Η Cica χρησιμοποιείται για αιώνες ως ένα ιδανικό καταπραϋντικό & απαλυντικό συστατικό.
Χρήση:
  • Εφαρμόστε τη μάσκα σε καθαρή, στεγνή επιδερμίδα.
  • Αφήστε για 15-20 λεπτά.
  • Αφαιρέστε τη μάσκα.
  • Κάντε μασάζ με το serum που έχει απομείνει στην επιδερμίδα.






Jelly Kiss Lip mask with Manuka honey and Peach-3,99 €
Απαλυντική Ενυδατική Μάσκα Χειλιών σε Ζελέ 
Μία μάσκα χειλιών από υδρογέλη που έχει το σχήμα χειλιών, χρώμα ροζ γκλίτερ και είναι εμπλουτισμένη με Μέλι Manuka και Ροδάκινο για πιο γεμάτη εμφάνιση στα χείλη.
Το Μέλι Manuka και το ροδάκινο βοηθούν στην ενυδάτωση και τη θρέψη για απαλά, λεία χείλη.
Χρήση:
  • Εφαρμόστε σε καθαρά, στεγνά χείλη.
  • Τοποθετήστε τη μάσκα πάνω από την περιοχή των χειλιών.
  • Αφήστε για 5 λεπτά.
  • Αφαιρέστε τη μάσκα και κάντε μασάζ με το επιπλέον προϊόν στην περιοχή των χειλιών.





Moisturising Hand Creams 30 gr-5,99 €
Εωυδατικές, Ελαφρώς αρωματισμένες κρέμες χεριών, εμπλουτισμένες  με φυσικά συστατικά (γάλα, εκχύλισμα ανθους λωτού, εκχύλισμα ακακίας) που θρέφουν σε βάθος και απαλύνουν, χωρίς να αφήνουν βαριά και λιπαρή αίσθηση.

















    Στην ανατολική Ευρώπη έχουν ήδη κυκλοφορήσει άλλα τέσσερα προϊόντα στη συλλογή K-Beauty by Avon, τα οποία αναμένω εναγωνίως και ευελπιστώ να φθάσουν σύντομα στη χώρα μας!



Αυτά απο εμένα και για σήμερα!
Τα ξαναλέμε σύντομα,
 

No comments: