May 16, 2019

Garnier Bio, η νέα βιολογική και πολύ οικονομική σειρά περιποίησης!



       Όλες αγαπάμε τα προϊόντα με αγνές πρώτες ύλες και οι λέξεις ¨"οργανικό" και "βιολογικό" σίγουρα μας κινύν το ενδιαφέρον. Σε πολλές περιπτώσεις  οι εταιρείες που δημιουργούν καλλυντικά  που αναγράφουν αυτές τις δύο λέξεις στις συσκευασίες τους δεν είναι ευρέως γνωστές και διστάζουμε να τις εμπιστευτούμε ή τα προϊόντα τους έχουν τιμές πυ για κάποιες από εμάς είναι απαγορευτικές... ή και τα δύο! Όταν όμως το προϊόν φέρει την υπογραφή της αγαπημένης Garnier και μπορείς να το βρεις σε σούπερ τιμή.... απλά, WOW!
     Η Garnier BIO είναι μια ολοκαίνουρια σειρά προϊόντων περιποίησης  από πιστοποιημένες βιολογικές πρώτες ύλες, με vegan συνθέσεις και προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά για τις ανάγκες κάθε τύπου επιδερμίδας. Στη χώρα μας κυκλοφορούν ήδη οκτώ προϊόντα καθαρισμού και ενυδάτωσης που μπορείτε να βρείτε σε πολύ, μα πολύ προσιτές τριμές σε όλα τα Garnier beauty stands. Πάμε να τα δούμε όλα και να ετοιμάσουμε wish list!






Lemongrass Gel καθαρισμού 150 ml
Με αιθέριο έλαιο βιολογικού λεμονόχορτου, γνωστό για τις καθαριστικές του ιδιότητες.Εμπλουτισμένο με βιολογικό νερό κεντάυριας, φυτική γλυκερίνη και με 100% φυσικής προέλευσης αναζωογονητικό άρωμα. Απομακρύνει τη λιπαρότητα, τη σκόνη και τους ρύπους, χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα. Συνδυάζεται τέλεια το με το Konjac Sponge για ακόμη πιο εντατικό καθαρισμό.σ



      
                      







 Thyme Τονωτική λοσιόν 150 ml
Με αιθέριο έλαιο βιολογικού θυμαριού, γνωστό για τις εξισορροπητικές του ιδιότητες. Εμπλουτισμένη με βιολογικό νερό κριθαριού και σαλικυλικό οξύ, γνωστό για την αποτελεσματικότητά του ενάντια στις ατέλειες. Εξυγιαίνει και εξασφαλίζει ματ αποτέλεσμα, ενώ ταυτόχρονα συσφίγγει τους πόρους και λειαίνει την υφή της επιδερμίδας. Με δροσερό άρωμα 100% φυσικής προέλευσης. Εφαρμόζεται πρωί και βράδυ σε καθαρή επιδερμίδα, χρησιμοποιώντας ένα δισκίο βαμβακιού.






 Konjac Botanical Cleansing sponge
Σφουγγαράκι με φυσικές καθαριστικές και απολεπιστικές ιδιότητες, μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά σε πρόσωπο και σώμα. Με κάθε χρήση, καθαρίζει εντατικά, μαλακώνει και ανανεώνει την επιδερμίδα. Χρησιμοποιείται μόνο του ή ιδανικά με το Lemongrass gel καθαρισμού για ακόμη πιο αναζωογονητικό και εντατικό καθαρισμό. 
ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
1. Τοποθετήστε το σε χλιαρό νερό για 3 λεπτά μέχρι να μαλακώσει.
2. Κάντε απαλό μασάζ στην επιδερμίδα με μαλακές κινήσεις
3. Πιέστε το ώστε να αφαιρέσετε το νερό που έχει απορροφήσει
4. Κρεμάστε το, για να στεγνώσει
5. Αντικαταστήστε το κάθε 2-3 μήνες





 Micellaire Water 400 ml
Με βιολογικό νερό κεταύριας, γνωστό για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες. Εμπλουτισμένο με βιολογικό εκχύλισμα κριθαριού και φυτική γλυκερίνη, καθαρίζει την επιδερμίδα και αφαιρεί το μακιγιάζ χωρίς να αφήνει λιπαρότητα, ενώ παράλληλα σέβεται την επιδερμίδα. Με άρωμα 100% φυσικής προέλευσης. Εφαρμόζεται σε πρόσωπο, μάτια και  χείλη με ένα δισκίο βαμβακιού, χωρίς να χρειάζεται ξέβγαλμα. Με δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένη σύνθεση, κατάλληλη για κάθε τύπο επιδερμίδας και για χρήστες φακών επαφής.










Lemongrass Εξισορροπητική ενυδατική κρέμα προσώπου 50 ml
Ενυδατική κρέμα για ματ αποτέλεσμα με έλαιο λεμονόχορτου, εμπλουτισμένη με βιολογική αλόη βέρα και φυτική γλυκερίνη και με άρωμα 100% φυσικής προέλευσης που αναδύει φυτικές νότες, φρεσκάδα και αναζωογόνηση.. Μετά από 4 εβδομάδες, η γυαλάδα της επιδερμίδας μειώνεται, ενώ η ενυδάτωση διαρκεί όλη μέρα και ταυτόχρονα εξισορροπούνται οι λιπαρές περιοχές. Το λεμονόχορτό της Garnier καλλιεργείται στη Σρι Λάνκα και το αιθέριο έλαιό του εκχυλίζεται μέσω απόσταξης μεθ' υδρατμών. 









Argan Θρεπτική κρέμα προσώπου 50 ml
Με έλαιο άργκαν, γνωστό για τις θρεπτικές και επανορθωτικές του ιδιότητες., εμπλουτισμένη με βιολογική αλόη βέρα και υαλουρονικό οξύ και με άρωμα 100% φυσικής προέλευσης που αναδύει ζεστές φυτικές νότες.  Μετά από 1 εβδομάδα η επιδερμίδα έχει πιο απαλή αίσθηση  και δείχνει πιο ξεκούραστη. Το άργκαν της Garnier καλλιεργείται στο Μαρόκο και εκχυλίζεται μέσω απόσταξης μεθ' υδρατμών. 










Lavender Αντιγηραντική κρέμα ματιών  15 ml
Ενυδατική κρέμα με έλαιo βιολογικής λεβάντας,  γνωστό για τις αναπλαστικές του ιδιότητες., προσφέρει εντατική ενυδάτωση, λάμψη και λεία υφή στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών.Εμπλουτισμένη με βιολογικό έλαιο άργκαν και βιταμίνη Ε. Η λεβάντα της Garnier καλλιεργείται στη Γαλλία και συγκομίζεται το καλοκαίρι, στο απόγειο του κύκλου ζωής της. 








Lavender Αντιρυτιδική κρέμα ημέρας 50 ml 
Με έλαιo βιολογικής λεβάντας με αναπλαστικές  ιδιότητες για εντατική ενυδάτωση και σφριγηλότητα στην επιδερμίδα. Εμπλουτισμένη  με βιολογικό έλαιο άργκαν και αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε και με άρωμα 100% φυσικής προέλευσης που αναδύει λουλουδένιες και υδάτινες νότες.υ  Σε 2 εβδομάδες, η επιδερμίδα έχει πιο λεία όψη και πιο σφριγηλή αίσθηση.







Πώς σας φαίνονται?
Εγώ αρχικά θα δοκιμάσω σίγουρα το νερό mocellaire, 
μια που το κλασικό της Garnier είναι από τα πιο αγαπημένα μου 
και είμαι βέβαιη ο΄τι θα μου αρέσει που και η νέα αυτή εκδοχή!




Τα ξαναλέμε σύντομα με πολλά beauty news!
Σας φιλώ

No comments: