October 16, 2016

Rosveda, τα 100% οργανικα καλλυντικα με τη σοφια της Ayurveda

     Αν αγαπατε τα οργανικα και βιολογικα προιοντα, τοτε σιγουρα θα βρειτε αυτο που ζητατε για την καθημερινη σας περιποιηση στην εταιρεια Rosveda.Με πιστοποιησεις παραγωγης φυτικων και βιολογικων καλλυντικων, η Rosveda διαθετει μια μεγαλη γκαμα  προιοντων με 100% οργανικα συστατικα απο βιολογικες καλλιεργειες στους προποδες των Ινδικων Ιμαλαιων και ακολουθει αυστηρα τις προδιαγραφες της ινδικης φιλοσοφιας Ayurveda.... Εμενα, παντως, αυτη η εταιρεια μου κινησε τρελα την περιεργεια!


    Η Ayurveda (για να καταλαβαινουμε και τι λεμε...) ειναι η αρχαιοτερη ιατρικη και η σημαντικοτερη πηγη γνωσης για προληψη και θεραπεια. Ειναι αναγνωρισμενη απο τον FDA (Παγκοσμιο Οργανισμο Φαρμακων) και ακολουθει αυστηρους κανονες στη δημιουργια φυτικων σκευασματων.Με εκτεταμενη και συνεχη ερευνα η Ayurveda θεωρειται η κορυφαια επιστημη στον κοσμο στον τομεα της Φυσικης Ιατρικης και θεραπειας.
     Τα προιοντα Rosveda υποσχονται εμφανη και γρηγορα αποτελεσματα με μεγαλη διαρκεια. Δεν δοκιμαζονται σε ζωα και δεν περιεχουν ζωικα παραγωγα, παραγωγα πετρελαιου (παραφινη, βαζελινη, προπυλενογλυκολη), συνθετικα συντηρητικα (parabens, phthalates), οινοπνευμα, χρωστικες ουσιες και συνθετικα αρωματα. Νομιζω οτι αξιζουν την προσοχη μας!!!






     Απο μερικα δειγματακια προιοντων που δοκιμασα, 
εχω αποκομισει τις εξης εντυπωσεις...

   Μια κρεμα ματιων με πλουσια υφη, που προσφερει ενυδατωση, αντιγηρανση και ανανεωση της ευαισθητης περιοχης των ματιων. Ενεργοποιει τα κυτταρα για να αποκαταστησει την υγεια και την απαλοτητα του δερματικου ιστου. Καταπραυνει, ενισχυει την φυσικη παραγωγη ελαστινης και κολλαγονου και απαλυνει τα σημαδια κουρασης, οπως μαυρους κυκλους, σκιες και λεπτες γραμμες, ενω ταυτοχρονα παρεχει αντιοξειδωτικη, τονωτικη και προστατευτικη δραση.


  👯  Η γνωμη μου
        Μια κρεμα με διακριτικη μυρωδια και  ευχαριστη, κρεμωδη υφη, που απορροφαται γρηγορα και απο την πρωτη εφαρμογη κανει την περιοχη γυρω απο τα ματια πολυ απαλη. Μια μικρη ποσοτητα ενυδατωνει εξαιρετικα και παρα την ευαισθησια μου, δεν μου προκαλεσε κανενα ερεθισμο. Δυσανασχετησα, ομολογω,  οταν ειδα οτι η αρχικη της τιμη ειναι στα 42 ευρω... οταν ομως προσεξα οτι η συσκευασια ειναι στα 50 ml (τεραστια για κρεμα ματιων, συνηθως ειναι ολες στα 15 ml, αυτη θα κρατησει αιωνες!), αλλαξα εντελως γνωμη!

Για περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με αυτο το προιον, 
καντε κλικ  εδω



 Μια θεραπευτικη κρεμα προσωπου 24ωρης ενυδατωσης με αντιηλιακη προστασια spf 15. Παρεχει βαθια ενυδατωση και προστασια απο την ατμοσφαιρικη ρυπανση και την ξηροτητα. Δεσμευει τις ελευθερες ριζες, που ευθυνονται για την προωρη γηρανση, επαναφερει την ελαστικτητα της επιδερμιδας, αποτοξινωνει και μειωνει τις λεπτες γραμμες και τις σκουρες κηλιδες. Ιδανικη για δερματα μεικτα, λιπαρα η με ταση λιπαροτητας.


 👭Η γνωμη μου
   Η μυρωδια αυτου του προιοντος ειναι παρομοια με αυτην  της κρεμας ματιων και η τζελ υφη του ειναι υπεροχη. Απορροφαται αμεσως και αφηνει το δερμα μου πραγματικα πολυ ενυδατωμενο και απαλο, χωρις να μου προκαλει γυαλαδα κατα τη διαρκεια της ημερας.  Στα μαγουλα μου, που παρουσιαζουν ξηροτητα, εβαλα λιγη ποσοτητα παραπανω και το αποτελεσμα με αφησε πολυ ικανοποιημενη. Νομιζω οτι οι μεικτες επιδερμιδες , οπως η δικη μου, θα αγαπησουν αυτο το προιον, ειδικα τους πιο ζεστους μηνες, που θελουμε ελαφριες, αλλα παραλληλα σουπερ ενυδατικες υφες.

Για περισοοτερες πληροφοριες σχετικα με αυτο το προιον, 
καντε κλικ εδω



Sun+Day cream spf 30 

 Μια κρεμα για ολους τους τυπους δερματος, που προστατευει απο την ηλιακη ακτινοβολια και την ατμοσφαιρικη ρυπανση και θωρακιζει την επιδερμιδα απο την εισβολη βλαβερων στοιχειων. Καταπραυνει, ενισχυει την ελαστικοτητα και την παραγωγη κολλαγονου και ελαστινης. Αναδομει τους κυτταρικους ιστους και εχει αντιοξειδωτικη και αντιγηραντικη δραση.



💆🏼Η γνωμη μου
Ενα προιον με αρωμα βοτανων και ελαφρια κρεμωδη υφη, που ενυδατωνει επαρκως την επιδερμιδα και ενισχυει την ελαστικοτητα της, παρεχοντας παραλληλα επαρκη προστασια απο την ηλιακη ακτινοβολια. Για το δικο μου μεικτο δερμα την βρισκω ιδανικη τους χειμερινους μηνες, καθως το καλοκαιρι προτιμω πιο ελαφριες υφες. 


Για περισοοτερες πληροφοριες σχετικα με αυτο το προιον, 
καντε κλικ εδω

 
Boto Herbal cream
Μια ισχυρη κρεμα για φυσικο botox, που βοηθα το δερμα να παραγει μονο του κολλαγονο και ελαστινη, τις δυο βασικες δομικες πρωτεινες, που καθοριζουν την αντοχη, την νεανικη οψη και την ελαστικοτητα της επιδερμιδας. Γεμιζει τις ρυτιδες και διατηρει το δερμα αναζωογονημενο και απαλο, αποτρεποντας την προωρη γηρανση με απολυτα φυσικο τροπο.




👰Η γνωμη μου
Ενα πολυ ενδιαφερον προιον, που μπορει να χρησιμοποιηθει σε ολο το προσωπο η τοπικα, οπου υπαρχει αναγκη. Μου αρεσε πολυ η υφη του, που απορροφηθηκε αμεσα και η αισθηση απαλοτητας που αφησε στο δερμα μου.


Για περισοοτερες πληροφοριες σχετικα με αυτο το προιον, 
καντε κλικ εδω






Σε γενικες γραμμες τα προιοντα Rosveda μου αφησαν πολυ καλες εντυπωσεις και σιγουρα θα τα αναζητησω στο μελλον-πολυ θα ηθελα να δοκιμασω σε κανονικο μεγεθος την κρεμα Vitamin A, την Papaya face mask και το Aloe Vera Natural gel!


Επισκεφθειτε τη σελιδα της Rosveda στο facebook κανοντας κλικ εδω

Τα προιοντα Rosveda θα τα βρειτε σε επιλεγμενα  φαρμακεια (φυσικα και διαδικτυακα καταστηματα) και στο site της εταιρειας, rosveda.gr, που μπορειτε να δειτε εδω






1 comment:

Unknown said...

ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΕΧΟΥΝ ΛΑΝΟΛΙΝΗ ΜΕΣΑ???