December 3, 2015

Review Papoutsanis Aromatics+Olivia Fusion hair+body products

Ειχα πολλα χρονια να χρησιμοποιησω προιοντα της ελληνικης εταιρειας Papoutsanis. Το καλοκαιρι που μας περασε ομως, δοκιμασα το αφρολουτρο και την κρεμα σωματος Aromatics Cotton Blossom και κυριολεκτικα ενθουσιαστηκα! Εσπευσα να παρω και δυο τετραδες απο τα σαπουνακια της ιδιας σειρας, καθως ο συζηγος παραμενει λατρης των κλασικων σαπουνιων και οι εντυπωσεις μας οικογενειακως ηταν επισης εξαιρετικες!
Καταλαβαινετε λοιπον τη χαρα μου, οταν η εταιρεια Papoutsanis μου εκανε την τιμη να μου αποστειλει ενα πακετο με μοσχομυριστα προιντα Aromatics για να τα δοκιμασω...  Παραλληλα απεκτησα με την αγορα ενος περιοδικου και τεσσερα προιοντα σε συσκετασιες ταξιδιου (50 ml) απο τη σειρα Olivia Fusion, 
που ηθελα επισης πολυ να δοκιμασω!



Παμε πρωτα να δουμε τα αφρολουτρα...

Ολα περιεχουν βιταμινη Ε, γνωστη για τις αντιοξειδωτικες και αντιγηραντικες της ιδιοτητες και ειναι σε... χορταστικες συσκετασιες των 500 ml. Εχουν πολυ ωραια gel υφη-χρειαζεται μικρη ποσοτητα για να δημιουργηθει πλουσιος, ενυδατικος αφρος που αφηνει πολυ ωραια αισθηση απαλοτητας και καθαριοτητας στο δερμα.

Τo Cinnabar εγινε αμεσως αγαπημενο μου, καθως μυριζει τριανταφυλλο, καρυδα και κεδρο-θα ελεγα οτι κανενα απο τα τρια αυτα συστατικα δεν ξεχωριζει και το αποτελεσμα ειναι μια ζεστη και γλυκια μυρωδια που μου αρεσει πολυ για βραδυνο μνους
Το Cashnere περιεχει βανιλια, περγαμοντο και ροδακινο-εδω νομιζω οτι η βανιλια ειναι ανεπαισθητη και μυριζουν περισσοτερο τα δυο φρουτωδη συστατικα του κανοντας αυτο το shower gel πιο παιχνιδιαρικο και αναζωογονητικο!
Το Lemongrass ειναι ενα δροσερο αφροντους, δεν θα το προτιμουσα ομως, γιατι γενικα δεν μου αρεσουν ιδιαιτερα οι μυρωδιες του κιτρου και του λεμονοχορτου που εδω υπερισχυουν-θα ηθελα να ηταν πιο εντονο το λατρεμενο μου γιασεμι, που επισης περιεχεται στη συνθεση του! Αν σας αρεσουν ομως οι λεμονατιες μυρωδιες, νομιζω οτι αυτο το προιον θα ειναι ιδανικο για πρωινη χρηση.



Με την  κρεμα χεριων και σωματος Musk 500 συμβαινει το εξης περιεργο... απο την οννομασια της φανταζεται κανεις οτι θαμυριζει musk, το υπεροχο, ελαφρυ και γλυκο αρωμα της ομως οφειλεται στην βανιλια Μαδαγασκαρης που περιεχει. Η υφη της ειναι οπως ακριβως θελω εγω τις κρεμες σωματος-ελαφρια, βελουδινη, με αμεση απορροφιση, χωρις να αφηνει κανενα ιχνος λιπαροτητας , ενυδατωνοντας ταυτοχρονα σε βαθος το δερμα και αφηνοντας το πολυ απαλο και ελαφρα αρωματισμενο. Αγαπω!


Για χαρη τωρα των σαπουνιων Aromatics ο συζηγος μου απαρνηθηκε τα επι χρονια αγαπημενα του Fa καιι Nivea-πρωτο στην προτιμηση του ερχεται το δροσερο Marine (θαλασσικη αυρα) και δευτερο το Lavender με ελαφριυ αρωμα λεβαντας. Το Musk με την βανιλια ειναι σαφως η δικη μυ επιλογη....
Τα σαπουνακια αυτα κανουν πλουσιο και κρεμωδη αφρο που αφηνει αισθηση βαθιας καθαριοτητας. Αν σας αρεσει να χρησιμοποιειτε τα κλασικα σαπουνια, σε χερια και σωμα, τα Aromatics θα σας αφησουν σιγουρα πολυ καλες εντυπωσεις.




Περναω τωρα στα Olivia Fusion.

Τα προιοντα αυτης της σειρας εχουν ως βασικο συστατικο το εκχυλισμα ελιας, δεν περιεχουν parabens, σιλικονες, συνθετικες χρωστικες, προπυλενογλυκολη(μα τι λεξη!) και συστατικα ζωικης προελευσης, ενω οι τελειες μυρωδιες τους οφειλονται στα 100% φυσικα εκχυλισματα που περιλαμβανονται στη συνθεση τους.

Το shower gel  Kumquat περιεχει εκχυλισμα του καρπου κουμκουατ (θα ξερετε σιγουρα το γνωστο λικερ) που προλαμβανει τους ερεθισμους. Μου αρεσε πολυ το ευχαριστο, φρουτωδες αρωμα του και ο αφρος του ειναι πολυ ικανοποιητικος.
Η κρεμα σωματος Kumquat περιεχει αγνο ελαιολαδο και βιταμινη Ε και βρηκα την υφη και την αποτελεσματικοτητα της εξισου καλη με την κρεμα της σειρας Aromatics. Την προτεινω ανεπιφυλακτα σε οσες θελετε μια αναλαφρη κρεμουλα που να απορροφαται γρηγορα και να μυριζει ωραια, χωρις να επισκιαζει την κολωνια σας.

Το σαμπουαν Pomegranate με φυσικο εκχυλισματα ροδιο, προβιταμινη Β5 και εκχυλισμα ελιας μυριζει υπεροχα, ομως δεν δημιουργει πολυ αφρο στο πρωτο περασμα, με αποτεελσμα μα χρειαζεται αρκετη ποσοτητα προιοντος. ενω στο δευτερο περασμα ο αφρος ειναι ικανοποιητικος. Αφηνει τα μαλλια στιλπνα και λαμπερα, βαρυνε ομως λιγο τις λιπαρες μου ριζες.
Το conditioner Fig με εκχιλισμα ελιας, συκου και προβιταμινη Β5 μυριζει επισης φανταστικα και ειναι πολυ ελαφρυ, αφηνει απαλα τα μαλλια, χωρις να τα βαραινει καθολου και ειναι ιδανικο για λεπτα, ατονα μαλλια, οχι ομως για ξηρα και ταλαιπωρημενα που χρειαζονται βαθυτερη ενυδατωση.






Γενικο συμπερασμα
Η σειρα Aromatics με κερδισε αμεσως! Τα προιοντα της ειναι απο τα καλυτερα που εχω δοιμασει ποτε και η ποιοτητα τους με εξεπληξε πολυ ευχαριστα, 
αφου ειναι και πολυ οικονομικα!
Η σειρα Olivia Fusion ειναι επισης εξαιρετικης ποιοτητας και το γεγονος οτι περιεχει πολλα φυτικα συστατικα και εχει απαλες συνθεσεις ειναι μεγαλο συν! Προσωπικα λατρεψα ολες τις μυρωδιες τους και προτιμησα τα προιοντα για το σωαμα , απλα γιατι το σαμπουαν και το μαλακτικο δεν ταιριαξαν απολυτα στον δικο μου τυπο μαλλιων.






Επισκεφθειτε τη σελιδα της υπεροχης αυτης ελληνικης εταιρειας στο facebook και γινετε μελος και στο e-shop, για να δειτε αναλυτικα ολα τα προιοντα και τις τιμες του και  να παραγγειλετε αυτα που σας ταιριαζουν!


Αυτα απο εμενα my beauties!
Πολλα φιλια
Κατερινα

No comments: